Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért flörtöl a kolleganőivel?
Párom céges telefonján észrevettem hogy van olyan alkamazas ami a hívásokat rögzíti. Nem tudom tudja-e hogy van ilyen rajta vagy sem, de egyik alkalommal kíváncsiságból bele hallgattam, miket beszélnek a kollégákkal. És rendesen flortolt az egyik kolleganojevel, majdnemhogy ilyen szexualis utalások, de viccesen. Meg az egyik kollégájának mondja mikor kerdezi a kollega hogy zavar-e, azt válaszolta párom hogy mar igen csak épp xy-t szédítettem.
Alapjáraton én visszafogott, nem a annyira társasági embernek ismerem. Miért csinálja ezt? Miért flörtöl másokkal és miért akaszt ki ez engem ennyire?
Sok év után ha én próbálok flortolgetni vele azzal nem nagyon tud mit kezdeni de a kolleganovel erre is nyitott volt.
Én a helyedben elkezdenék neki idézgetni a kolléganős beszélgetésből és megkérdezném, hogy tetszik-e neki mikor ilyen vagyok, vagy inkább ezt csak akkor szereti ha xy kolléganővel csevegnek? Ezután megvárnám a magyarázatot és megkérdezném mit érez, merre tart a kapcsolatunk?
Szerintem sajnos belefásult a kapcsolatotokba, ezért viselkedik így. Veled pedig azért nem közli, mert gerinctelen.
Persze, nem szép dolog kutakodni. De az nem fura, hogy mindig azok akadnak ki rajta, akinek vaj van a füle mögött?
Igen, biztos innentől kezdve jobban fog titkolózni, de a reakcióiból ki lehet deríteni, hogy érdemes-e ezt megvárni.
Abbahagyni szerintem nem fogja attól, hogy most lebukott. Nyilván azért nem mondja el neked, mert ő is tudja, hogy ez nem normális.
Mi tudjuk a párommal egymás kódját a telefonon és nem szoktunk rajta parázni, ha a másik kezébe kerül. Akik nem titkolóznak, azokat ez nem is fogja idegesíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!