Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezzem vissza a barataimat?
A parommal 3 eve vagyunk egyutt kb 2,5 eve elunk kulon lakasban. Elotte is egyutt voltunk csak hol a szuleinel hol az enyeimnel. A kapcsolatunk jo, meg azt se mondhatom, hogy nem bizunk a masikban. A problema az, hogy mindketten olyan kapcsolatbol szabadultunk ki ahol megcsaltak minket. Es nagyjabol az osszes kapcsolatunkra ez jellemzo, hogy at lettunk vagva. Talan ez lehet az oka annak, hogy nem utasitasra vagy tiltas miatt de az ellenkezo nemu baratainkat teljesen magunktol elengedtuk. Eleinte ez igy szuper is volt. O szerzett uj baratokat az uj munkahelyen en viszont most munkanelkulikent egyetlen lany baratnomre szamithatok csak, mert a volt munkatarsakkal megszakadt a kapcsolat egyszeruen nem keressuk egymast.
Viszont pl nekem a jelenlegi legjobb baratnom o 7eve legjobb baratnom kb ugyanennyi ideje legjobb fiubaratomat B-t elvesztettem pontosabban barmikor beszelhetnenk mert ugyanugy tudnank beszelni mint ahogy beszeltunk regen. De mivel a parom nincs hozzaszokva hogy en a legjobb fiubaratommal beszelek felek nehogy emiatt feltekeny legyen. B-vel 5napig “jartunk” kb 4 eve de rajottunk hogy ez rettenetes mi csak legjobb baratoknak vagyunk jok. Soha tobbet nem beszeltunk errol nem is vagyunk egymasra mint “szerelem”. Szeretnek B-vel beszelni mert nagyon hianyzik, csak felek nehogy emiatt harag legyen a parommal, plane hogy tudja hogy kokemeny 5napot egyitt voltunk ami alatt csak csok volt semmi mas.
Tanacsot szeretnek kerni, hogy mit csinaljak vagy mondjak a paromnak hogy megusszam a cirkuszt (szokta amugy mondani hogy ha akarok beszeljek vele ot nem erdekli, de ha beszelnek vele biztos jonne a feltekenyseg hiaba bizunk a masikban)
Olyan tanacsot szeretnek kerni ami nem a szakitsal vele es felejtsd el kategoria
A rendes valaszoloknak elore is koszonom
Az már régen rossz ha attól kell félni mennyire lesz féltékeny a másik,meg ezeket kell nézni.
Én példám : hosszú évekig volt egy nagyon jó férfi barátom.Minden kapcsolatomban kiálltam mellette ha féltékenyek voltak rá,nem volt köztünk semmi.Hát ez a legjobb barátom lesz hamarosan a férjem.Ugyanis ő az akiben megbízhatok,nem féltékenykedik soha,és ismer engem,plusz azzal beszélek akivel akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!