Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen tapasztalatok van azzal, ha a parotok elmegy kulfoldre dolgozni, hogyan befolyasolta a kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Az en parom 3-4 honapja ment el, feleve voltunk egyutt es nagyon szerelmesek voltunk, de a faradtsag, feltekenyseg miatt volt egy holtpontunk, azota alakul a dolog, de nem olyan mint amikor elment. Kicsit felek hogy lesz ha haza jon, talalkozunk es ujra egymasra talalunk, vagy ep rajon, hogy mar nem erez irantam semmit...Egy baratnom szerint, o ha most kulfoldon van, neki most van eletje, tarsasag, reg nem lattuk egymast, ez ilyen, kemenyen dolgozik, ne varjam el hogy minden olyan rozsaszin legyen..Kinek milyen tapasztalatja van?2019. ápr. 16. 23:48
1/3 anonim válasza:
Ha fél évet voltatok együtt, majd 3-4 hónapja már elment, és közben problémák is voltak, akkor nem túl jók a kilátások. Egyáltalán milyen gyakra találkoztok, és mikor fog végleg hazajönni?
2/3 A kérdező kommentje:
Most jon haza, es felevnel kicsit tobb is volt..es viszonzott szerelem :) most leszunk egy evesek...es hajnalokig beszelgettunk meg ugyis, hogy egesznap dolgoztunk. En voltam a ketelkedo, sok csalodas ert es tobbszor hiszteriaztam ugy hogy rossz dolgokra gondoltam, ami alaptalan volt. Az minden ferfinak sok lenne gondolom. Megbeszeltuk, de a tavolsag nem olyan, mintha itthon lenne es megolelhetnenk egymast. Ebben a kulon toltott 4 honapban az eleje meg nagyobb szerelemmel jart mint ahogy itthon volt, most meg o racionalisabb, hol szerelmesebb, hol tavolsagtartobb. Ismerek olyat akiknek a tavolsag miatt tonkre ment a kapcsolatjuk, olyat is akiknek valtozatlan. Kivancsi vagyok masnak hogy sikeredett az ilyen?
2019. ápr. 17. 00:11
3/3 anonim válasza:
Tapasztalatból mondom: először erősödik a szerelem érzése, a másik hiánya. Aztán elkezd gyengülni, már nem is hiányzik annyira, már nem is nagyon van kedvem éjszakákat átbeszélni, egyre kevesebbet gondolok rá.
Majd azon kapom magam hogy hiányzik a szex, egyre jobban, egyre erősebb a vágy a másik nem iránt.
Aztán megismerkedek valakivel akivel le is fekszem.
Aztán szakítás.
Kb erre a forgatókönyvre számíthatsz 1 év leforgása alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!