Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen tapasztalatok van azzal, ha a parotok elmegy kulfoldre dolgozni, hogyan befolyasolta a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Az en parom 3-4 honapja ment el, feleve voltunk egyutt es nagyon szerelmesek voltunk, de a faradtsag, feltekenyseg miatt volt egy holtpontunk, azota alakul a dolog, de nem olyan mint amikor elment. Kicsit felek hogy lesz ha haza jon, talalkozunk es ujra egymasra talalunk, vagy ep rajon, hogy mar nem erez irantam semmit...Egy baratnom szerint, o ha most kulfoldon van, neki most van eletje, tarsasag, reg nem lattuk egymast, ez ilyen, kemenyen dolgozik, ne varjam el hogy minden olyan rozsaszin legyen..Kinek milyen tapasztalatja van?
2019. ápr. 16. 23:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha fél évet voltatok együtt, majd 3-4 hónapja már elment, és közben problémák is voltak, akkor nem túl jók a kilátások. Egyáltalán milyen gyakra találkoztok, és mikor fog végleg hazajönni?
2019. ápr. 17. 00:04
 2/3 A kérdező kommentje:
Most jon haza, es felevnel kicsit tobb is volt..es viszonzott szerelem :) most leszunk egy evesek...es hajnalokig beszelgettunk meg ugyis, hogy egesznap dolgoztunk. En voltam a ketelkedo, sok csalodas ert es tobbszor hiszteriaztam ugy hogy rossz dolgokra gondoltam, ami alaptalan volt. Az minden ferfinak sok lenne gondolom. Megbeszeltuk, de a tavolsag nem olyan, mintha itthon lenne es megolelhetnenk egymast. Ebben a kulon toltott 4 honapban az eleje meg nagyobb szerelemmel jart mint ahogy itthon volt, most meg o racionalisabb, hol szerelmesebb, hol tavolsagtartobb. Ismerek olyat akiknek a tavolsag miatt tonkre ment a kapcsolatjuk, olyat is akiknek valtozatlan. Kivancsi vagyok masnak hogy sikeredett az ilyen?
2019. ápr. 17. 00:11
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Tapasztalatból mondom: először erősödik a szerelem érzése, a másik hiánya. Aztán elkezd gyengülni, már nem is hiányzik annyira, már nem is nagyon van kedvem éjszakákat átbeszélni, egyre kevesebbet gondolok rá.

Majd azon kapom magam hogy hiányzik a szex, egyre jobban, egyre erősebb a vágy a másik nem iránt.

Aztán megismerkedek valakivel akivel le is fekszem.

Aztán szakítás.

Kb erre a forgatókönyvre számíthatsz 1 év leforgása alatt.

2019. ápr. 17. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!