Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érti meg, hogy másként is lehet tálalni a dolgokat?
Figyelt kérdés
Esküvőre készülünk vendégként. Vettem egy ruhát, egy karcsúsított, szép ruha. Mikor meglátta, olyan szintű undor ült ki az arcára, hogy leírni nem tudom. Közölte, hogy hogy néz ez ki. Aztán csak felpróbáltam. Közölte, ez szarul áll. És amúgy is virágos és minek van a derékrésze megszabva. Teltkarcsú vagyok, de nem az a szétfolyós, hanem van derekam, csípőm. Keresett nekem a neten ruhát. Mell alatt szabott kismama fazont, mell alatt szabott alul bő ruhát, illetve zsák ruhát, mert nekem ez állna jól. Majd kifejtette, hogy a ruhák nagy része nekem nem áll jól, mert nem vagyok elég karcsú a szép ruhákhoz. Mert természetesen neki a szép ruha a teljesen testhez álló, mindent megmutató. És persze ő nben jön el velem ruhát venni, mert az fárasztó. Végre kezdtem magam jól érezni a bőrömben, úgy éreztem, viszonylag jól nézek ki. Most úgy érzem, egy tehén vagyok, egy dagadt hájpacni, aki szarul öltözik. Mert persze azt is megkaptam, hogy nincs semmi stílusom. És nem érti, miért sértődtem meg. Szerinte hisztis vagyok, és nem tudom elfogadni a kritikát.2019. ápr. 16. 08:13
21/23 anonim válasza:
A mell alatt vágott ruha csak a kifejezetten vékony lányoknak áll jól, akiknek nincs igazán alakjuk se. Mindenki más bébibálnának tűnik benne.
Körte alakkal olyan ruha kell, ami felülre tereli a figyelmet a comb/fenék helyett.
Ennyit a divatrészről, a pasid meg egy utolsó paraszt. Ha páromnak valami nem tetszik, akkor annyit mond, hogy az ő ízlésének ez nem igazán tetszik, de rám bízza. Ő sem egy eq bajnok, de ehhez minimális emberi tapintat kell csak, semmi egyéb. Én tőle válnék meg, nem a ruhától...
22/23 anonim válasza:
1-es, mert te ott voltál, és láttad a ruhában a Kérdezőt, ugye?
Amúgy meg, a teltkarcsú nőknek pont hogy jól áll az alakot lazán követő vonal.
23/23 anonim válasza:
Sajnálom, hogy ilyen kretén fèrjed van, komolyan... Nagyon komolyan mondom, hogy el kéne gondolkodnod ezen, ha mindig ilyen és nem kér bocsánatot. Én nem telt karcsú vagyok, hanem inkább kövér, mégis imád a párom, ezt mindig érezteti velem. Pont mi is esküvőre megyünk és én is egy virágos ruhát választottam, de mindenki szerint jól áll, szerinte is (nem csak mondják.) De ha nem is állna jól, azt is meg lehet mondani normális stílusban. Ez amit a párod csinál, ez önbizalom leépítés...Én nem szeretnèk egy ilyen emberrel lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!