Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem érti meg, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érti meg, hogy másként is lehet tálalni a dolgokat?

Figyelt kérdés
Esküvőre készülünk vendégként. Vettem egy ruhát, egy karcsúsított, szép ruha. Mikor meglátta, olyan szintű undor ült ki az arcára, hogy leírni nem tudom. Közölte, hogy hogy néz ez ki. Aztán csak felpróbáltam. Közölte, ez szarul áll. És amúgy is virágos és minek van a derékrésze megszabva. Teltkarcsú vagyok, de nem az a szétfolyós, hanem van derekam, csípőm. Keresett nekem a neten ruhát. Mell alatt szabott kismama fazont, mell alatt szabott alul bő ruhát, illetve zsák ruhát, mert nekem ez állna jól. Majd kifejtette, hogy a ruhák nagy része nekem nem áll jól, mert nem vagyok elég karcsú a szép ruhákhoz. Mert természetesen neki a szép ruha a teljesen testhez álló, mindent megmutató. És persze ő nben jön el velem ruhát venni, mert az fárasztó. Végre kezdtem magam jól érezni a bőrömben, úgy éreztem, viszonylag jól nézek ki. Most úgy érzem, egy tehén vagyok, egy dagadt hájpacni, aki szarul öltözik. Mert persze azt is megkaptam, hogy nincs semmi stílusom. És nem érti, miért sértődtem meg. Szerinte hisztis vagyok, és nem tudom elfogadni a kritikát.
2019. ápr. 16. 08:13
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
71%

En is korte vagyok, es sajnos most magamra szedtem egy jo par kilot, az aranyos S-es, 36-os ruhak helyett elozo heten (szinten eskuvore keresve ruhat :D) a 38-as is picit kicsi volt. Regen csak combom meg seggem volt, de mostmar van hasam is, bar szerencsere feszes vagyok en is. Namarmost tudtam h nekem csak az ilyen "skater" tipusu ruhak allnak jol, azok osszetartjak az alakomat, es az felul tok passzos. Az osszes bo ruha amit probaltam rettenetesen allt,a picit toltozzhusibol lettem kifejezetten dagadt. Ugyhogy megertelek, hogyha nem akarsz zsakruhat felvenni,ugyis te tudod, hogy miben tetszel magadnak.

A parid meg egy vilagi nagy bunko volt. Az enyem is utal vasarolni megis eljott,mert tudta h nekem ez fontos, de ha valamelyik ruhara azt probalta volna nekem mondani hogy az ilyen meg olyan szep ruha nekem nem valo, csak az,ami eltakar, lehet hogy paros labbal rugtam volna ki a probafulkebol. Mindegyikben dicsert, csak az ilyen bo es zart szektas ruhakon rohogrunk egyutt h ez borzalom.

Szoval a mondandom lenyege: hiaba nem vagy karcsu, attol meg nem kell elturnod a parodtol h folyton ereztesse veled es megbantson.

2019. ápr. 16. 10:06
 12/23 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem meg azt akarja, hogy zsákokba rejtsd el magad, nehogy valakinek megtetsszél.
2019. ápr. 16. 11:02
 13/23 Izabella220 ***** válasza:
40%
Az csak tündérmese,hogy oyannak fogadjon el amilyen vagy.Persze van az a férfi akinek úgy tetszennél ahogy vagy de azt már a kapcsolat elején kiderül ahogy bánik veled.Tudod a helyedben odafigyelnék mert ha célozgat is h fogyjál le akk neki más.az idealja ebből lehet félrelépes is.
2019. ápr. 16. 11:10
 14/23 anonim ***** válasza:
7%

Egyértelmű, hogy kövérnek tart és a TE érdekedben is szeretné, ha lefogynál. Jelezte is, hogy a legtöbb ruha nem áll jól. Szóval nem csak ez, általában szarul áll minden. Miért nem teszel ellene?

Az meg, hogy belement a kapcsolatba, amikor kövér voltál még nem jelenti azt, hogy :

1. ennyire kövér voltál

2. nem hitegetted, h lefogysz

3. nem reménykedett, hogy ebben az egyetlen dologban, amin amúgy könnyen lehet változtatni, meg fogsz változni előnyödre.

Nem akar neked rosszat! Vedd már észre! Persze szakíthatsz is, de amíg ő talál egy csinosabb nőt, neked korlátozottak a lehetőségeid.

2019. ápr. 16. 11:14
 15/23 anonim ***** válasza:
0%
Ki a retekröl beszélsz egyáltalán??????????
2019. ápr. 16. 11:59
 16/23 anonim ***** válasza:
72%

Ez a párod volt? Úristen...

Először tegyük félre a ruha tényleg jól áll-e kérdést. Hogy beszélhet veled így? Mi az, hogy nem vagy elég karcsú szép ruhákhoz? Ez butaság! Én sem vagyok vékony, de hordok ruhákat, mindenfélét. Mutass képet arról a ruhárol és elmondom, hogy jó- e körte alkatra. De tiszteletlen bukó véleményre ne hallgass.

2019. ápr. 16. 12:24
 17/23 A kérdező kommentje:
2019. ápr. 16. 12:50
 18/23 anonim ***** válasza:
81%

Ha a ruha jó rád méretben, tehát nem feszül rá pl hasadra (kötözött sonka effektus), akkor jónak kéne lennie.

Esetleg privatban tudnál képet küldeni, hogy rajtad milyen? Az arcod nyugodtan retusáld, arrra nem vagyok kíváncsi, viszont őszintén leírom, hogy hogy áll valójában a ruha.

Nő vagyok, nyugi :)

Egyébként pedig minden ember lehet jó ember, súlyától függetlenül. Sőt, egy duci nő is lehet nőies,csinos és szexi. Tudom mert én is az vagyok.

2019. ápr. 16. 13:39
 19/23 A kérdező kommentje:
Igen, ez a férjem volt. Mikor mondtam neki, hogy másként is lehetne mondani, annyi volt a reakció, hogy akkor ő most hazudjon?
2019. ápr. 16. 14:06
 20/23 anonim ***** válasza:
65%
Èn is körte alakù vagyok.Elkezdtem futni ès ehetek rendesen szèp arànyos maradok.Tuti hogy szèp az alakod,csak le akar hùzni .
2019. ápr. 16. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!