Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt valaki ilyen helyzetben,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt valaki ilyen helyzetben, hogy csak a gyerekét nézte?

Figyelt kérdés
A dolog egyszerű... 3,5 éves a lányunk... egy évvel ezelőttig minden ok volt aztán költözés Pestre... apuka 2x annyit dolgozik mint kéne csak aludni jár haza kb 8 hónapja sex nélkül vagyunk.... kis milliószor mondtam lazítson elvégre a fizetése negyede kb mindig a bankban marad.... kb maniasan űzi a munkáját viszont közben bele futottam egy ismerosebe... le ültek inni 1-2 sort mi is ott voltunk a gyerekkel és hát valami szikra lobbant..... de az ismerőssel.... most két part között vergodom hogy mi legyen mert csak azt látom hogy a gyerek...... mi a véleményetek ki mit tenne ilyen helyzetben????

2019. ápr. 15. 17:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A kérdés nem az, hogy a pokol melyik bugyrában ég el a kérdező, hanem az, hogy a párjával miért nem tudnak kommunikálni? Nekem nagyon furcsa, hogy feltehetőleg hosszú kapcsolat, gyerek után sem vette észre, hogy nem tudnak együtt megbeszélni problémákat..m
2019. ápr. 16. 07:48
 12/15 anonim ***** válasza:

Írjál neki levelet. Írd meg, hogy tiszteled és értékeled az erőfeszítéseit, de túlzásba esett, aggódsz az egészségéért is, és kettőtökért/hármótokért is, mert hiányzik, és így végülis egyedülálló anya vagy ő meg csak lakótárs. És kérdezd meg, hogy mit szándékozik változtatni, mert ha nem te lépsz.

Egyébként meg tényleg menj dolgozni - ne kérj engedélyt -, hogy ne függj tőle, legyen önbecsülésed, felnőtt társaságod, saját élményeid. A gyereknek sem árt már a közösség.. és nehéz, de sokan vannak, akik több gyerek mellett is megoldják egyedül a hétköznapokat. Ha nincs nagyi, de van pénz, a munkakeresés alatt simán meg lehet oldani a gyerek felügyeletét, akár beszoktatással, de Pesten vannak ovik, ahová év közben is beveszik.

2019. ápr. 16. 13:38
 13/15 anonim ***** válasza:
11# igazad van, én csak a 6-os válaszoló butaságára reagáltam, hogy nem mindig a nő a szemét, aki nem próbálja megoldani csak máshol keresi a boldogságot.
2019. ápr. 16. 18:55
 14/15 A kérdező kommentje:
Az a baj már mindent próbáltam viszont a lány csak szeptembertől kezdheti az ovit.... viszont egy napközbeni vita után az ismerőssel egy spontán szájra pusziig jutottunk.... a lány az olemben puszit kért tőle aztán én is kaptam egyett.... de egyszerűen már nem tudom magam rosszul érezni..... úgy érzem jogom van hozzá, jogom van nőnek es boldognak lenni.... :(
2019. ápr. 16. 22:04
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem a "jogod", hanem a kívánságod és kíváncsiságod, és még nem is szerelem, csak vonzalom, aminek nagy része a magányodból fakad, nem a másik jelöltből. Ha tisztességes vagy (és ne a gyerek miatt legyél az), szerintem ne azon agyalj, hogy máshol biztos jobb lenne (ha nem is feküdtél le vele, csodálatos jövőt vizionálni mással napi sok órában szerintem ugyanolyan rossz), előbb dönts magadról az új jelöltet nem a képbe rakva (azaz, hogy ha mennél, önállóan megállnál-e a lábadon) és a férjeddel rendezd el.

És mi mindent próbáltál, hogy beszéltél vele? És nem lehet bármi, ami elől a munkába menekül?

Gyereknek bölcsi vagy heti pár óra családi napközi vagy legdrágábban bébiszitter nem opció? Szeptembertől visszavárnak már valahová munkahelyre?

2019. ápr. 17. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!