Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti rairnatok, arra a nore akivel beszelget a parotok?

Figyelt kérdés

Mar elottem is beszelgetett ezzel a novel, es volt kozottuk tobb is, mindemellett uzleti partnerek. 3,5 honapja vagyunk egyutt. Tobbszor lattam mar amikor beszelgetnek, de mindig azt mondta, hogy uzleti dolgok es ugyfele, nem csalna meg senkivel. Nos megkerdeztem, hogy tud e rolam? Nem- valaszolta. Akik "uj" lanyok jeloltek be es irtak ra mindnek mondta, hogy van baratnoje, de ennek a csajnak megcsak megsem emlitett. De kerte, hogy ne irjak ra. A kerdesem miert ne irhatnek ra? Mitol fel? Azota nem beszeltunk rola, viszont bennem ez egy nagy szalka. Ti mit tennetek a helyembe? Esetleg ha rairnatok megis mivel?

a masik dolog amitol tartok ha valoban tenyleg nincs semmi en pedig feleslegesen balhezok es en leszek a szar.

2019. ápr. 13. 10:57
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Koszonom utolso. Igyekszem atgondolni mi a legjobb. Csak tenyleg felek attol hogy mivan ha tenyleg semmi es meg kiborulok a semmin.
2019. ápr. 13. 11:34
 12/19 anonim ***** válasza:
80%
Aki dugdossa a telefonját, az simlizik. Akinek nincs titkolni való dolga, annak nincs oka dugdosni.
2019. ápr. 13. 11:36
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez a fegyvere a sunyi pasiknak, ezt a bizonytalanságot használják ki. Egy őszinte, rendes pasi mellett fel sem merül ilyen gond. Biztos lehetsz benne, hogy van oka a féltékenységednek, nem alaptalan. Ezt a nők megérzik. Az exemmel állandó gond volt ez, a mostani páromnál soha fel se merül, mert nyílt lapokkal játszik.
2019. ápr. 13. 11:39
 14/19 anonim ***** válasza:

Én csak megkérném a páromat hogy mutassa meg az üzeneteiket. Ha nem hajlandó akkor fel is út le is út. Bizonytalan kapcsolatban lenni nem kellene. Adj neki ultimátumot. Amúgy borítékolható,ha nem akarja megmutatni,akkor ott több is van.

Vagy még azt tenném,hogy raknék fel képeket a netre,amintisztán látszik,hogy egy pár vagyunk. Mondjuk egy olyan szöveggel,hogy 4 hónapja szeretjük egymást. Már csak az a lényeg,hogy a csajhoz is eljusson.

2019. ápr. 13. 12:01
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

#11 Kérdező, neked az semmi, hogy mindennap éjjel dumálgatnak?! Ne viccelj! 3,5 hónapos kapcsolatban, ha szerelem van, akkor nem mással írogatna a párod, hanem veled foglalkozna. Meg vagy vezetve. Lehet, még az elején járnak, de esélyesen több szokott lenni az ilyen esetekből.

Szerintem a nőt hagyd békén, ő nyilván azt sem tudja, hogy te képben vagy.

2019. ápr. 13. 12:03
 16/19 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek a valaszat. Utolso. Tudom, hogy nem tud rolam. Eppen ezert szeretnem megtudni, hogy kozottuk mi van.
2019. ápr. 13. 13:21
 17/19 anonim ***** válasza:
66%

Én egy kicsit máshonnan közelíteném meg a dolgot... Egyetlen kapcsolat sem lesz attól jobb, hogy a felek ellenőrizgetik egymást. Én a magam részéről mindig inkább arra törekedtem, hogy olyan társa legyek a páromnak, hogy ne érje meg neki lecserélni, vagy megcsalni. (Pl. azzal, hogy nem ellenőrizgettem.)

Ha meg valaki megcsal, az úgyis kiderül, ellenőrizgetés nélkül is. Az, hogy valakivel írogat, még nem megcsalás. Még akkor sem, ha egyébként vannak "hátsó gondolatai". Emberből vagyunk, én is írogattam már pasikkal, nem lett belőle semmi, sőt... a kezdeti izgalom után rájöttem, mennyivel jobb a párom, mint az, akivel írogatok.

Szóval az ilyen ügyek amúgy is lecsengenek maguktól, ha meg nem, akkor úgysem tudok semmit tenni ellene. Minél inkább "tiltom", annál inkább vonzó lesz az illető.

2019. ápr. 13. 13:52
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Én is voltam hasonló helyzetben, a barátom szintén 0-24-ben írogatott valakinek. Kiderült, hogy az exbarátnőjével irkálnak. Amikor borult a bili, én elolvastam az egész beszélgetést. Nem történt megcsalás, meg az én barátom tartotta is a megfelelő 3 lépés távolságot, a csaj persze próbálkozott.

Akkor mondtam a barátomnak, hogy nincs azzal bajom, hogy beszél másokkal, az exszel is lehet, de vannak határok. Nekem nem fér bele, hogy éjjel-nappal beszélgetnek, meg hogy a csaj nyomul, hiába utasítja ő vissza. Normális kapcsolatban az ilyennek nincs helye, így választhat, vagy leépíti a csajt, vagy akár vissza is mehet hozzá.

Ő mellettem döntött, és biztosan tudom, hogy azóta egyáltalán nem beszélnek egymással.

Sunyi volt a barátom, de nagyon szerettem és adtam egy esélyt. Utólag látom, hogy jól tettem, de ez csak azért működött, mert ő tényleg nem akart a csajtól semmit. Állítása szerint sajnálta, mert beteg.

A lényeg, hogy állíthatod választás elé, de az, hogy üzleti partnerek, az már bekavar itt.

Egyébként semmi esetre se írj rá, őrizd meg a méltóságodat, hagyd, hogy ő intézze.

2019. ápr. 13. 14:10
 19/19 A kérdező kommentje:
Koszi utolso ketto, nagyon hasznos volt. Kicsit megnyugodtam es igazatok van, ha akar ugyis megcsal.
2019. ápr. 13. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!