Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Müködhet egy kapcsolat csókok nélkül?
elég buta kérdés tudom..a lényeg hogy párkapcsolatban vagyok nagyon friss a dolog kb két hetes és ennyi idö alatt még egy csókot sem kaptam a sráctol puszikat minden porcikámra kapok a számra is csak nekem hiányzik az az elsö csók pedig már mindenen tul vagyunk -mondta az elején hogy egyáltalán nem szeret csókolozni de néha ugy érzem ugy megcsokolnám ugymond"hivogat az ajkai".vélemények?tanácsok?
elöre is köszi
21/L
egyáltalán nem volt még csók köztünk.
:)
épp ez az hogy számomra is izgalmas tud lenni egy csók.
puszit ad de csókot eddig egyet sem
Hát akkor legyél Te az, aki adja a csókot. ;)
Egyébként nem, hosszú távon nem működhet egy rendes kapcsolat.
hát ezek szerint hasonlóak vagyunk a barátoddal. ezen a téren legalábbis. én se szeretek csókolózni és azért mert rossz emlékeim vannak e téren. én félek, hogy rosszul csinálom és inkább ezért nem is csókolózok. nem egy csaj mondta már, h rosszul csinálom :( lehet, hogy a barátodnak is valami hasonló problémája van..
20 F
köszönöm a válaszokat
lehet jobb lenne megbeszélnem vele de ö nem olyan
szerintem a szerelem témakörben nem igazán értenénk egyet
20/F!!sajnálom ha ilyen történt veled de hidd el van olyan akinek tetszeni fog a csókod.
Bár tul lennék már ezen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!