Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány (barát) Elmondja hogy szakított az aktuális palijával és az egyéb pasis dolgait is közli akkor az azt jelenti, hogy abszolút nem néz engem pasinak, szóval nem lehet már köztünk semmi?
Szerintem szimplán csak megbízik benned, mint férfiban, vagy pedig tényleg azt várja, hogy ha tetszik neked, lépj.
Nekem is volt egy pasim, akivel ugyan viszonylag hamar szakítottam (tetszeni tetszett, de nem voltam belé szerelmes, bár megpróbáltam, de nem sikerült). A baráti kapcsolatot azóta is tartjuk, és néha kérek tőle tanácsot pasiügyben, és ha esetleg szüksége van rá (csak egy-kétszer fordult elő, mert 4 évvel idősebb nálam) akkor én is segítek neki. Amúgy most boldog párkapcsolatban van egy csajjal, de néha tesz olyan célzásokat, hogy alkalomadtán szívesen újra kezdené velem - ezekkel a mai napig nem tudok mit kezdeni.
Ezzel csak azt akartam érzékeltetni, hogy nem vagy teljesen egyedül az ilyen jellegű problémával.
Szóval ha engem kérdezel, mindkét fél tud érdekes dolgokat kihozni egy ilyen helyzetből.
Segíteni ugyan nem sokat tudtam, szóval ezért bocsi.
17/L
biztosan van esélyed...
nem véletlenül fekszikbe melléd az ágyba,
és csak azért beszél neked a pasis ügyeiröl mert tudja benned megbízhatés ez azt jelenti te vagy az egyetlen srác akiben megbízik. szóval egyértelmü bukik rád csak valamiért fél kimutatni de azért én drukkolok neked hajráá:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!