Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párom megfenyegetett, hogy megüt, képes is lenne rá?
Konkrétan azt mondta egy vita hevében, hogy ha továbbra sem szállok le róla, eltöri az állkapcsomat, és akkor majd pár hétig nem fogok tudni "sz@rakodni vele".
Azt azért hozzá kell tennem, hogy alapból is nagyon stresszes volt, amivel én csak egy lapáttal rátettem, mert láttam rajta, hogy rossz passzban van, és tisztában vagyok azzal is, hogy dühkezelési problémákkal küzd, mégis veszekedni kezdtem vele.
Azóta már többször bocsánatot kért és kijelentette, hogy csak dühből mondta és soha nem bántana.
Nálatok ez szakítóok lenne?
Rozika! már csak azt keresed, miért akarsz lelépni.
Ha szeretnéd, nem hergelted volna.
Lépj le, neki lesz jobb!
Már hogy a francba ne lenne szakító ok? Egy percet nem maradnék vele tovább.
Röhej, hogy még magadat hibáztatod.
Az én párom olyanokat szokott mondani, hogy megrúglak, vagy nyakon csaplak.
Szerintem ez még belefér, mert amúgy kedveskedő, és nem fenyegető hangnembe mondja.
Nálam amit a te párod mondott, az már nem férne bele.
Biztos megmondtam volna neki, hogy állítson a száján, mert nem a kocsmában van, és ha erre megütött volna, biztos, hogy akkor látott volna utoljára.
Te is hülye vagy, ha csak szépen csendben tűrted, hogy ilyeneket mond neked.
Ez már nem a vicceskedő kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!