Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyomoz utánam, az ismerőseimet, rokonaimat zaklatja, hogyha nem tudja hol vagyok, mit tegyek?
Miért beszélsz vele ha már nem akarsz vele lenni? Nem dolgozta fel a szakítást és ezért csinálja ezt.
Kicsit az agyára ment a dolog. Ismerős érzés, bár ha nem is teljesen mindenben, de hasonló dolgokat csináltam.
Már mint rokonokra se barátokra nem írtam, de néha egy-egy exére igen, hogy miért lett vége.
Miert, szerinted normalis viselkedes? :D
Nehogymar nehany idegen igenje ebresszen fel.
Egyebkent minek hallgattad vegig a 30 perces beszamolot? En meg csak nem is ernek ra erre “csak ugy”. Kinyomnam tobbszori elkoszones utan es kesz!
Volt ilyen exem, egy idő után egyszerűen nem vettem fel a telefont, amikor hívott.
Először próbáld tisztázni vele, hogy most már nem vagytok részei egymás életének, és nagyobb távolságot szeretnél. Ha nem fogja fel, akkor ignoráld, ne reagálj rá, és tudatosítsd benne, hogy ezzel a viselkedéssel éppen azt fogja elérni, amitől fél, mármint hogy kitörlöd mindenhonnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!