Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy a pasim úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy a pasim úgy nézzen rám, mint egy szexi nőre?

Figyelt kérdés

3 éves kapcsolat. Én nekem, bár nagyon jó alakom van(nagy fenék és mell, vékony derék), sosem volt ilyen szexi kisugárzásom. Nem tudom, miért. Sose volt az, hogy nekem estek volna, vagy mondták volna, hogy szexi vagyok.

A lényeg, hogy a párommal a kapcsolat elején is nyögvenyelősen ment a szex. Sosem hoztam teljesen lázba. Volt, amikor abba hagyatta velem, mondván, hogy pasi létére ő most nem fog tudni elmenni. Gondolhatjátok, mit éreztem. Mindig azt mondta, hogy nem kezdeményezek, meg nem pajzánkodom vele. Amikor próbálkoztam, szerinte az se volt annak mérhető(simogattam, befeküdtem meztelenül mellé, szexiztem, szexi ruhát vettem fel).

Egy idő után feladtam, és mára már egy éve, hogy nincs szex.

Igen, jól olvastátok. Minden szabadidejét velem tölti(nem élünk együtt), progamozunk, napi több órát beszélünk telón, ha nem találkozunk, szinte mindig együtt alszunk. Volt, hogy emiatt majdnem szakítottam, de ő ragaszkodik hozzám. És én is hozzá, és megakarom ezt javítani, de nem tudom. Nem tudom felállítani neki. Elméletileg az exével napi 2x is csinálták, az exe képeken is látszik, hogy ilyen igazi vadmacska típus. Én nem.

Ápolt vagyok, sminkelek, edzettem, csinosan öltözködöm, magassarkút is hordok(azt szereti), mégis, nem mozgatom meg.

Akármikor rákérdeztem, hogy mi a baj nem tudta megmondani, csak, hogy nagyon szeret meg imád.

Mégis milehet a baj?

Mostmár tényleg azon gondolkodom, hogy ennek itt a vége.

2019. ápr. 10. 17:40
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

A pasidnak csak egy barát vagy ,semmi több.

Ideje váltanod,hiszen te többet akarsz.

2019. ápr. 10. 18:26
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Sztem biztos, h nem jó a kisugárzásod sem, már bocsi tényleg, nem bântâsból írtam. Ez belülről jön, a személyiségből, ahogyan megéled a nőiességedet. Valószínűleg te sehogyan sem éled meg, adotságaid ellenére sem.

Sok nem túl előnyös adottságú nőre meg, szabadidő ruciban is buknak a pasik. Mert árad belőlük a magabiztosság, nőiesség, a szexisség.

Talán az önbizalmadat kéne fejlesztened. Akkor sikeresebb lehetnél otthon is ilyen téren.

2019. ápr. 10. 18:37
 13/28 anonim ***** válasza:
69%

Tapasztalat: rengeteg, magát csinosnak tartó nő egyáltalán nem nőies. Nem külsőre, hanem viselkedésre. Ha még ráadásul az ágyban is passzív vagy ügyetlen, akkor máris előre borítékolható az eredmény.

Én egyáltalán nem hiszem azt, hogy mindig a férfiakon múlik a dolog. Így is minden a farok hosszáról, vastagságáról, a technikáról, a nyalásról stb. szól minden.

Van az, amikor egyszerűen a nő a hunyó. Vagy mindketten!

Kezdő koromban, én is egy balfék voltam. Érdekes, amikor olyan barátnőm lett, aki vágta a szexet, mindjárt izzott a levegő. Pedig annyira nem is volt az esetem külsőre. Arról meg már nem is beszélek, amikor dögös lányok fadarab módjára csak feküdtek, hiába próbálkoztam bármivel. Tényleg az van, hogy a szexizés nem mindenkinek áll jól, vagy nem megy. Ezt lehet érezni, és nekem inkább kínos. Van aki faarccal csinálja, van akinek a mozgása erőltetett, vagy az egész úgy A-Z-ig.

Vagy nincs kémia.

2019. ápr. 10. 18:41
 14/28 anonim ***** válasza:
Esetleg próbáljatok meg szexuálpszichológushoz elmenni, az hátha segít. Ha nem, akkor ennek előbb-utóbb úgyis az lesz a vége, hogy valaki félrelép. Azt pedig célszerű megelőzni...
2019. ápr. 10. 18:45
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
vedd fel a kabátot, és lépj le, ha kell a jó szex
2019. ápr. 10. 18:56
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Még hanyszor teszed itt fel ezt a kerdest? Mar a "szexiztem" resz utan tudtam elore, hogy le lesz irva, hogy az exevel bezzeg ketszer is, annyiszor irtad ezt mar ki ugyanezekkel a szavakkal par havonta. Ha szar, szakits. Ha szar, de nem csinalsz semmit, akkor ne nyavalyogj.
2019. ápr. 10. 19:01
 17/28 anonim ***** válasza:
31%

15-ös. "vedd fel a kabátot, és lépj le, ha kell a jó szex"

Tényleg, mitől jó a szex? Komolyan érdekelne a véleményed!

Szerintem ez sokkal összetettebb dolog azoknál, akik nem csak az állatias ösztöneiket akarják kiélni. Engem a női szemszög érdekel, mert a férfiaknál nagyjából elég annyi, hogy friss hús legyen.

A kérdező sztorija kitaláció, nem kell komolyan venni.

2019. ápr. 10. 19:06
 18/28 anonim ***** válasza:
85%

Jesszusom, 1 éve tűröd ezt és még nem szakítottál vele?

Amúgy nem lehet, hogy van valakije?

2019. ápr. 10. 19:28
 19/28 anonim ***** válasza:
72%

1 éve nem volt szex??

beszarás :)

Egyébként nem kell mindig csak is az egyik felet hibáztatni, nem biztos az, hogy csak a férfivel van itt a probléma. Hajlamosak vagyunk a legtöbben mindig a nőt védeni.

Mint mikor elválnak a házastársak, a legtöbben mindig a férfit hibáztatják, sok esetben akkor is ha a nő csalta meg, szinte mindig a férfi a hibás.

Nem! Itt sem csak ő.

És ha már egyfolytában csak arról van szó, hogy szexi vagy e...az is lehet, hogy egyáltalán nem vagy az.

2019. ápr. 10. 19:41
 20/28 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem a pasid aszexuális, meleg vagy szeretője van. Nem veled van a baj!
2019. ápr. 10. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!