Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdek undorodni a páromtól a mohósága és testsúlya miatt. Ez normális?
3 éve jöttünk össze, akkor is 'kerekded' volt, de olyan aranyos husis szinten, amilyen testalkatot nagyon szerettem (nekem jó, ha egy férfin van mit fogni).
A kapcsolatunk elején viszont gyakran kiábrándítónak éltem meg a mohóságát. Azzal önmagában nincsen gondom, hogy sokat eszik, de mindent amit elérakok mohón befal negyedannyi idő alatt, mint én. Ha megosztom vele a saját kajám mindig nagyon sokat vesz belőle és keveset hagy nekem. Nincs benne ezen a téren semmi önmegtartóztatás, ha kaját lát, elszáll az agya és nem érdekli más, csak hogy jóllakjon a finom étellel.
Azóta hogy eltelt 3 év, még többet eszik, még mohóbb, és jól meg is hízott, ami nekem nem tetszik. Jelenleg 140 kilós, és ennek meg a mohóságának a tudata kezd nagyon kiábrándítóan hatni rám. Sok jó tulajdonsága van, de azt hiszem ennek következtében kezdek kiszeretni belőle, már a szexet sem kívánom vele.
Finoman közölgettem már vele, hogy fogynia kéne meg sportolnia, de nem veszi ezt komolyan, őt nem érdekli a testsúlya.
Ilyenkor mi a teendő? Le lehet küzdeni az undort, vagy rá lehet venni valahogy a partnert a fogyásra? Normális hogy emiatt undorodom a páromtól?
23N
Én a helyedben hozzá se érnék többet. Eljárnék sportolni, jól érezném magam, olyan programokat csinálnék amelyekre ő a súlya miatt nem tudna jönni. Mindezeket persze azután, hogy komolyan elbeszélgettem vele és semmit se hatott.
Ha ezek után nem eszmél rá a helyzet és az ő súlyosságára, akkor nem húznám tovább az időmet.Kb egy hónapot hagynék, hogy lássam lesz-e változás. Minek olyan kapcsolatban lenni, ahol nem kivánod a másikat? Illetve olyannal, akire nem tudsz felnézni?
Megértelek, mondom nem éppen vékony nőként, egy vagy kettő nagy különbséggel: én elkezdtem tenni magamért és változtatni a kajálási szokásaimon.
Nagyon egyszerű: megmondod neki, hogy kiábrándító a viselkedése és az is, hogy ha megkínálod, konkrétan megeszi előled a kaját, neked alig hagyva, ami amúgy nem is az övé. És ha maximum 3 hónapon belül nem megy el egy pszichológushoz sem, akkor kalap, kabát.
Adagold ki neki a kaját és salátából legyen sok az asztalon ne köretből!
Aztán közöld vele hogy a súlya már zavar és ha nem fogy le otthagyod. Ha elkezd fogyózni akkor viszont támogatod, az ételekkel és sportolsz is vele. Válasszon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!