Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátommal meg beszéltük...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátommal meg beszéltük hogy nyitot kapcsolatba leszünk?

Figyelt kérdés

És már nagyon régóta találkozik másik nőkel és együtt is szókot velük lenni úgy is ...

Meg beszélhet velük én is el kezdtem beszélni férfiakal de ő tiszta ideges lett és veszeketünk és nem tudom fura így most mondtam neki hogy de hat neki is lehet akkor nekem is de neki nem tetszik ez miért van ez? Vagy hogy lehetne meg oldani?

2019. ápr. 6. 22:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Nem szoktam ilyesmit javasolni, de: szakíts, csak megalázod magad.
2019. ápr. 6. 22:43
 2/12 anonim ***** válasza:
92%
Egy mondat után feladtam az olvasást! Rettentően bántja a szemem
2019. ápr. 6. 22:47
 3/12 A kérdező kommentje:

1/2

Örülök hogy ezt meg osztótad velem de nem segítettél valami sokat :)

2019. ápr. 6. 22:48
 4/12 anonim ***** válasza:
93%
Mert birtokolni akar, azt akarja azt csináld amit ő szeretne. Nem működik ami köztetek van, felejtsd el és lépj tovább.
2019. ápr. 6. 22:49
 5/12 anonim ***** válasza:
93%

A srác nem akar nyitott kapcsolatot, csak egyoldalúan: Ő dughasson bárkit, te pedig rá ne merj nézni senkire.

Ez így nem fog menni.

2019. ápr. 6. 22:53
 6/12 anonim ***** válasza:
96%
#2 Ugyanez. Kérdező, tanulj már meg normálisan írni, borzasztó igénytelen a helyesírásod.
2019. ápr. 6. 23:08
 7/12 anonim ***** válasza:
90%

Azt hitte, hogy te majd otthon ülsz jó kislányként, míg ő másokat kúrogat.

Ezt nem lehet másképpen feloldani csak:

- A pasidnak el kell fogadnia, hogy te is szexelsz férfiakkal, hiszen ezt jelenti a nyitott kapcsolat.

- Ha nem tudja elfogadni, akkor vagy ismét monogám lesz vagy szakítasz vele.

- Nem Szaud Arábiában élünk, hogy a pasid bárkivel szexelhet, de te kizálólag csak vele. És ezt ne is engedd neki semmiképp.

Látszik az írásodból, hogy te igazából nem is akarod ezt a nyitott kapcsolat dolgot. Szerintem szakíts mert ennek így semmi értelme.

2019. ápr. 6. 23:09
 8/12 anonim ***** válasza:
90%
Csak azt nem értem, miért nem dobtad még ki ezt a phaszt.
2019. ápr. 6. 23:10
 9/12 anonim ***** válasza:
90%
Mégis minek vagytok együtt? Nem úgy tűnik nekem, mintha ez egy szeretett teljes kapcsolat lenne.
2019. ápr. 6. 23:11
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem így a legérthetőbb:

Ha veszek egy szexdoll-t azt nem fogom kölcsönadni senkinek.

Ő kb így kezel téged. Van egy szexbábuja akit kurogat de ahhoz ne nyúljon senki.

2019. ápr. 6. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!