Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal meg beszéltük hogy nyitot kapcsolatba leszünk?
És már nagyon régóta találkozik másik nőkel és együtt is szókot velük lenni úgy is ...
Meg beszélhet velük én is el kezdtem beszélni férfiakal de ő tiszta ideges lett és veszeketünk és nem tudom fura így most mondtam neki hogy de hat neki is lehet akkor nekem is de neki nem tetszik ez miért van ez? Vagy hogy lehetne meg oldani?
1/2
Örülök hogy ezt meg osztótad velem de nem segítettél valami sokat :)
A srác nem akar nyitott kapcsolatot, csak egyoldalúan: Ő dughasson bárkit, te pedig rá ne merj nézni senkire.
Ez így nem fog menni.
Azt hitte, hogy te majd otthon ülsz jó kislányként, míg ő másokat kúrogat.
Ezt nem lehet másképpen feloldani csak:
- A pasidnak el kell fogadnia, hogy te is szexelsz férfiakkal, hiszen ezt jelenti a nyitott kapcsolat.
- Ha nem tudja elfogadni, akkor vagy ismét monogám lesz vagy szakítasz vele.
- Nem Szaud Arábiában élünk, hogy a pasid bárkivel szexelhet, de te kizálólag csak vele. És ezt ne is engedd neki semmiképp.
Látszik az írásodból, hogy te igazából nem is akarod ezt a nyitott kapcsolat dolgot. Szerintem szakíts mert ennek így semmi értelme.
Szerintem így a legérthetőbb:
Ha veszek egy szexdoll-t azt nem fogom kölcsönadni senkinek.
Ő kb így kezel téged. Van egy szexbábuja akit kurogat de ahhoz ne nyúljon senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!