Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem hívtak meg az esküvőre, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem hívtak meg az esküvőre, a páromat pedig igen (? )

Figyelt kérdés
Párommal nem vagyunk házasok, több mint hat éve vagyunk együtt. A testvére és az élettársa házasodnak, engem nem hívtak meg, csak a páromat. A párom el fog menni, mert mégiscsak a testvére esküvője. Nekem ez borzasztó rosszul esik. Nem csak az, hogy ennyire semmibe néznek, hanem az is, hogy a mi esküvőnkre a párom mindkettőjüket el akarja hívni, és őket ismerve el is fognak jönni. Sértőnek, megalázónak és igazságtalannak tartom, borzasztóan érzem magam. Nem érzem, hogy a párom minimális szinten is kiállna mellettem vagy a kapcsolatunk mellett. Mit tehetnék ebben a helyzetben?

2019. ápr. 6. 20:28
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
0%
Mit nem értesz? El lett mondva, hogy csak a szűk családi kör van meghívva, te meg ebbe nem tartozol bele. Hadd döntse már el mindenki, hogy a saját esküvőjét mekkorára tervezi, meg kit akar meghívni. Te is azt hívsz meg a sajátodra akit akarsz. A nő meg valószínűleg nagyon jó viszonyban van a testvére élettársával, öribarik, mittudomén... Nem tartozik neked magyarázattal. Amilyen hisztérika vagy, nem csoda, hogy a pasid próbál lepattintani.
2019. ápr. 10. 21:27
 22/29 anonim ***** válasza:
29%
Atya Úristen ... és még azt mondja nincs el nyomva a családban ...
2019. ápr. 10. 22:29
 23/29 anonim ***** válasza:
96%
Hát ilyen családba en sem szívesen tartoznék, megmondom őszintén.
2019. ápr. 10. 22:45
 24/29 anonim ***** válasza:
72%

Most tekintsünk el attól,hogy ki kivel van, kivel nem jászik.

Megdöbbentő, hogy ilyen illemtudatlan büdös tajparasztok léteznek. Nekem van a világ legigénytelenebb, legostobább, legnagyképűbb sógornőm, mégis elhívom karácsonykor, szülinapokkor. Elhívom és eltűröm,sőt mi több mosolyogva vendégül látom, mert bár tudja a férjem,hogy egy gyökér, de csak a testvére. Nem hiányzik a 79 éves anyósomnak egy ilyen stressz,hogy nem beszélünk meg utáljuk egymást.

Sajnos ilyen a társadalom és a párkapcsolat és igen, ha szeretem a férjem sajnos meg kell tennem érte.

Egy gyerekkori barátja és a felesége folyton mocskoltak engem és megszakított velük minden kapcsolatot. Ilyen,mikor szereti egymást két ember és olyat is megtesz,amihez egyébként rohadtul nincs kedve, de tudja,hogy a másiknak fontos.

2019. ápr. 10. 23:16
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
"A párom szülei folyton célozgatnak előttem, hogy csak a szűk család megy" - ez ott lett elszúrva szerintem, hogy beleláttatok dolgokat. "Szűk család?" Nem szabadott volna elkezdenetek elemezni ezt, hanem alapértelmezetten úgy tekinteni, hogy a testvérek és a testvérek párkapcsolatai abszolút a szűk családba tartoznak. Egyszerűen csak süketnek tettetni magatokat (egyébként még most is lehetne így tenni, ha erről a célozgatáson kívül nem beszéltetek), és a világ legtermészetesebb dolgaként élni abban a tudatban, hogy fontos hozzátartozó vagy. Így elég akkor konfrontálódni, ha esetleg nyíltan kinyilvánítanák, hogy ők ezt nem így gondolják. De ha kellő hitelességgel viselkedtek úgy, hogy abszurd lenne a feltételezés is, hogy Te nem vagy fontos hozzátartozó, akkor nem fogják ezt erőltetni szerintem. Én azt javasolnám, hogy ha ez tényleg nem került így velük konkrétan szóba, akkor mostantól kommunikáljatok úgy, hogy megértsék, hogy Te is mész. De a világ legtermészetesebb és legártatlanabb módján, egyszerűen csak miben segíthetünk, mit vigyünk stb. Következetesen mindig többes számban.
2019. ápr. 10. 23:30
 26/29 anonim ***** válasza:
33%

24es! Jó nagy csicska vagy, ha az egész életed egy színjátszás! Miért is kéne jópofizni azzal, akit nem bírunk? Illemből? És mégis mi az oka, hogy nem bírod? Gondolom tett /mondott olyat, amiért ezt kiérdemelte! Akkor ő Illemből miért nem viselkedett úgy, hogy téged ne bántson meg? Mert szarik az illemre! Azért

Én nem vagyok képmutató, anyóssal nem bírjuk egymást, nem is megyek hozzá, férjem viszi a lányunk. Karácsonykor is. Az alapvető tiszteletet nem adta meg nekem, ezért játszam el "nincs gond" előadást? És szerinted a kisgyerek mit lát, mit tanul ebből? Hogy mindenkit el kell tűrnünk, bárki bánt minket, nyeljük le, mert azt úgy illik (?) hát biztos, hogy nem :)

2019. ápr. 11. 08:05
 27/29 anonim ***** válasza:
66%
Nem találom csicskaságnak. 365 napból 2 amiről beszélünk. Meg 1 anyósomnál. Összesen három délután. Ennyit simán bírok, nem vagyok szociopata.
2019. ápr. 11. 14:14
 28/29 A kérdező kommentje:
El lennék nyomva azért a családban, mert jövendőbeli anyósom-apósom és köztem nem gyűlölködés meg veszekedés van, és mert a párommal (aki egyébként nem pasi, dugópajti meg hasonló, hanem a vőlegényem...) az első "sokk" és harag után leültünk, megbeszéltük a dolgot és találtunk egy mindkettőnknek megfelelő kompromisszumos megoldást? Nehéz lehet ennyi gyűlölettel, rosszindulattal és megkeseredettséggel együtt élni, amit néhány válaszoló sorai mögött felfedezhető.
2019. ápr. 13. 07:55
 29/29 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Azt írtad, hogy (idézem): "Azóta beszéltem többet a (nem) meghívásról a párommal. [...] Mi ketten pedig úgyis szűk körű esküvőt akarunk, polgárit és templomit is. Ők pedig nem lesznek meghívva."

Érdeklődni szeretnék, hogy valóban így történt? Nem voltak ott a párod testvére és felesége, vagy később mégis azt akarta, hogy jöjjenek?

2022. jún. 1. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!