Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem hívtak meg az esküvőre, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem hívtak meg az esküvőre, a páromat pedig igen (? )

Figyelt kérdés
Párommal nem vagyunk házasok, több mint hat éve vagyunk együtt. A testvére és az élettársa házasodnak, engem nem hívtak meg, csak a páromat. A párom el fog menni, mert mégiscsak a testvére esküvője. Nekem ez borzasztó rosszul esik. Nem csak az, hogy ennyire semmibe néznek, hanem az is, hogy a mi esküvőnkre a párom mindkettőjüket el akarja hívni, és őket ismerve el is fognak jönni. Sértőnek, megalázónak és igazságtalannak tartom, borzasztóan érzem magam. Nem érzem, hogy a párom minimális szinten is kiállna mellettem vagy a kapcsolatunk mellett. Mit tehetnék ebben a helyzetben?

2019. ápr. 6. 20:28
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
93%

Ha a párod úgy gondolja, hogy ha meghívja a testvérét,de a nőt nem, viszont attól még elviheti a nőt,nem dobja ki, akkor kérdem én, miért nem visz el téged ugyanezen az alapon?

ha pedig konkrétan megnevezték hogy ne menj, te is megteheted majd ugyanezt, de úgyis te leszel a rossz a kör végén

2019. ápr. 6. 21:44
 12/29 anonim ***** válasza:
93%
Ha a tesóm ekkora kretén lenne a párommal, akkor nem mennèk el, leszarom hogy a testvérem...
2019. ápr. 6. 22:42
 13/29 anonim ***** válasza:
90%

"Elmondtam páromnak amit ide leírtam, de mossa kezeit, ő nem tud mit csinálni."

Dehogynem tudna!

Megkérdezné a testvérét, ezt mégis hogyan gondolták? Ill. mondhatta volna, hogy természetesen párjával együtt fog menni.

Egyébként, kérdező, mitől van ez a nagy ellenségeskedés a sógornőddel? Nekem ez olyan jellegzetes "utáljuk egymást, hisz nőből vagyunk" c. szappanoperának tűnik, miközben a két fiútestvér normálisan megfér egymással.

2019. ápr. 6. 23:16
 14/29 A kérdező kommentje:

Biztos, hogy nem hívtak meg. A párom szülei folyton célozgatnak előttem, hogy csak a szűk család megy, meg nem lesz nagy felhajtás, mert jön náluk a gyerek és azért lett sietős az esküvő stb. Ennek ellentmond az, hogy a menyasszony testvérének a párja (akik szintén nem házasok) meg van hívva.

Azt nem bánnám, hogy kihagyom a kötelező pofavizitet, de nem érzem igazságosnak, hogy ők eljöhetnek mindhárman (mert addigra meg lesz a gyerek) a mi esküvőnkre.

"Ha a párod úgy gondolja, hogy ha meghívja a testvérét,de a nőt nem, viszont attól még elviheti a nőt,nem dobja ki, akkor kérdem én, miért nem visz el téged ugyanezen az alapon?"

Én nem megyek oda, ahová nem hívnak. Kikényszerített meghívást meg pláne nem várok.

"ha pedig konkrétan megnevezték hogy ne menj, te is megteheted majd ugyanezt, de úgyis te leszel a rossz a kör végén"

Igen, ez a legnagyobb problémám, hogy csak én jövök ki sz.rul az egészből.

"Egyébként, kérdező, mitől van ez a nagy ellenségeskedés a sógornőddel?"

Lenéz engem, amit minden beszélgetésünk alatt éreztetett velem. Azóta, hogy feladtam, hogy kezdeményezzek társalgást, nem szólunk egymáshoz.

2019. ápr. 7. 09:27
 15/29 anonim ***** válasza:
94%

Megmondanám a "páromnak", hogy vagy felfogja, hogy NEM jön a nő a mi esküvőnkre, vagy nem lesz esküvő. És nem azért mert bedurciztam, hanem azért mert, a mostani eset "csak" annyi hogy nem áll ki melletted. Ha beengedni azt aki lenéz téged és lényegében nyilvánosan megalázott akkor azzal már azt is elismeri, hogy te ennyit érsz, ennyit érdemelsz és pontosan ennyire érdekli az, hogy te mit érzel.

Ilyen emberhez ne menj hozzá, boldogtalanul, társas magányban leéltek pár évet aztán valószínűleg ő fog megcsalni, mert te nem érted meg azt a borzasztó nehéz helyzetét, meg te egyébként se értesz semmit, örülj, hogy legalább elvett stb....

Tedd fel neki a fenti kérdést, hogy esküvő vagy sógornő. Bár van egy tippem, hogy mi lesz a válasz és az egész vége.

Vigyázz a védekezésre mert, ha gyereketek lesz akkor majd azt is nézheted, hogy őt bántják.

2019. ápr. 7. 10:58
 16/29 anonim ***** válasza:
86%

Ez nagyon szánalmas. Hat éves kapcsolat, ti is esküvőt terveztek, és te mégsem számítasz közeli rokonnak? Egy ugyanolyan "szinten" lévő személyt (a csaj testvérének a párja) mégis elhívnak, pedig ezt a logikát követve ő sem közeli rokon.

Szerintem is jól gondold meg, akarsz-e ilyen családhoz tartozni. A palid, az anyósodék, mindenki csak lapít mint sz.r a fűben, és tudják mennyire sértő amit veled tesznek, nem áll senki melléd. Jól írták előttem, mindenben el leszel nyomva, akárcsak a gyerekeid a jövőben.

2019. ápr. 7. 12:08
 17/29 anonim ***** válasza:
88%
A párod egy puhap...öcs, én elgondolkoznék, akarom-e ilyen pasihoz kötni az életemet majd.
2019. ápr. 7. 16:18
 18/29 A kérdező kommentje:
Valahol igazatok van, de most dobjak ki egy több éves kapcsolatot a kukába úgy, hogy szeretjük egymást, boldogok vagyunk és együtt tervezzük leélni az életünket?
2019. ápr. 7. 21:38
 19/29 anonim ***** válasza:
90%

Milyen élet lesz az, kérdező?

Majd anyós mondja meg mi lesz a gyereketek neve, mert a palid hagyja.

Meg a sógornő szava lesz a szentírás mert előbb lett felcsinálva, gondolom persze "véletlenül".

És persze a te gyereked sose lesz olyan ügyes, okos, tehetséges, szép, aranyos stb mint a szentséges sógornőjé akit már most többre tartanak mint téged.

Ne dobd ki egyből, viszont igenis ülj le megint a pároddal és ne az alap szituáció legyen a téma hanem a jelentés. Hogy téged az egész család előtt megaláznak, és ő még azt is elvárná, hogy őket meg tárt karokkal várd a saját esküvődön. Ez ő szerinte mégis milyen üzenetet hordoz?

Álljon a sarkára és álljon ki érted, ha tényleg szeret. Ne hívjanak meg, ő menjen el persze. De alkalom adtán igenis álljon fel, hogy amúgy mekkora átlátszó bunkóság volt ez és természetesen az asszony NEM lesz meghívva hozzátok. Ennyi. Azért már rég leszállhattaj volna ennyire a tökei.

2019. ápr. 8. 11:08
 20/29 A kérdező kommentje:

Ez nem teljesen így van. Nem tudom, hogy miért, de pár embernek az jött le, hogy én teljesen el vagyok nyomva a párom családjában. Ez egyáltalán nincs így. Anyósjelölték nem szólnak bele semmibe, viszont elég jóban vagyok velük, kölcsönösen tiszteljük és szeretjük egymást. Ha már témánál vagyunk, leírom, hogy ők sem szeretik azt a nőt, pont azért, mert idegesíti őket is a folyamatos nagyképűsködése, másokat lekezelő stílusa, nyávogása. Csak kultúremberek módjára nyelnek egy nagyot, és elfogadják, hogy a fiuk ezt a nőt választotta. A gyerek meg már sajnos ott van a hasában, ezen már nem lehet változtatni.

Azóta beszéltem többet a (nem) meghívásról a párommal. Megegyeztünk, hogy ő el fog menni, ha már meghívták, mert mégis csak a testvére, és a családi béke érdekében lenyeljük a békát. Mi ketten pedig úgyis szűk körű esküvőt akarunk, polgárit és templomit is. Ők pedig nem lesznek meghívva.

2019. ápr. 10. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!