Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én reagálom nagyon túl a dolgot, vagy nekem van igazam?
Még a kapcsolatunk elején járunk friss 2 hónapos. Párom mondta hogy egy másik nő kikezdett vele, de ne idegeskedjem mert csak beszélgetnek, ő nem viszonozza. Egyik alkalommal lemondtam a találkozonkat,mert közbe jött valami. Erre a párom elment a másik csajjal meginni egy üditőt, meg beszélgetni. Majd mint a világ legtermészetesebb dolgát közölte ezt velem.
Én nagyon kibuktam rajta és nem érti hogy mi a bajom, mondván hogy semmit nem csináltak csak elmentek csavarogni. Engem ez akkor is bánt.
32 eves ferfi minden, csak nem oreg... pont az ilyen koruak hiszik azt, hogy hu de felnott pasi vagyok barmit megtehetek. Ezzel a korral jobb vigyazni... ismerem a csiziot ;)
Tisztelet a kivetelnek!
Elég átlátszóan akar féltékennyé tenni, te meg ugrasz rá.
Gondold végig mi lehet vele a célja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!