Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem akar gyereket, mert nincs meg mindenünk. Hogy értessem meg vele, hogy az emberek java részének 50 évesen sincs meg mindene, én meg nem akarok addig várni?
az a nincs meg mindenünk: a közös ház.
mert neki van lakása, nekem meg egy önkormányzati albérletem. van kocsija
200 ezreket keres, én minimálbért
mások két gyerek mellet vettek hitelből lakást ugyanilyen feltételekkel!
hogyan értessem meg vele, hogyha mindig arra várunk, hogy meglegyen mindenünk, mi bele fogunk őszülni. és hogy gyerek/ek mellett is lehet fejlődni valahova
mert már elmondtam a fentebb említett példát is, felfogta de még mindig aggódik, jaj nehogy gyerek legyen!
29
ő 32
meg más úgy meghalni, hogy hú de nagy kérót hagyok hátra
és más úgy, hogy mennyi gyermekem van hátra
Ne 1-et akarjatok, legalább egyből 6-ot. Jobban kifizetődő. Nézzed csak:
szóval szeretnék gyereket, de nem szabad
mindjárt könnyesedek
elegem van!!!
ti sokkal de sokkal jobb anyagi helyzetben vagytok mint sokan mások (akik nem mellesleg mégis fel tudják nevelni a gyerekeiket) ! kettőtökre jut most ennyi pénz, jó esetben majd hármotokra, vannak akik 4en vagy még többen élnek ennyi pénzből és megélnek, enm nyomorban, én is ismerek ilyen családokat:)
és a gyerek értékét mint már valaki írta tényleg nem az határozza meg hoyg miylen márkás cuccokban jár pici korától fogva vagy milyen divatkajákat eszik.
szerintem a korotok is pont most ideális hozzá:)
sok sikert:)
L19
Beszélj szerintem vele, mert 30+ évesen sokkal több az esély arra, hogy beteg lesz a baba, és ha hajthatatlan, hát akkor... :S
Nővéremék ennél valamivel gyengébb anyagikörülmények közt vállalták be a babát. És egész jól elvannak.
Remélem sikerül meggyőzni! Sok sikert! Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!