Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nektek ez beleférne, vagy gáz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek ez beleférne, vagy gáz?

Figyelt kérdés
Párkapcsolatban élsz egy férfival, de ő az exét a tudtod nélkül elhívja a lakásába közös filmnézésre, társasozásra, amikor te, mint a párja nem vagy otthon.

2019. ápr. 2. 18:47
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

mi a ráció ebben?

miért tesz valaki ilyet?

2019. ápr. 3. 06:57
 22/23 LazyJones ***** válasza:
0%
Esélyeket lehet mondani, de semmi sem biztos 100%ig. Én is voltam már exemnél úgy, hogy az aktuális párja nem volt otthon, és nem is érdekelt, hogy tud-e rólam vagy sem. Nem volt szex, nem volt flört, dumáltunk, röhögtünk és játszottunk egy jót. Azért mentünk szét, mert nem illettünk össze, de jóban voltunk, jóban maradtunk, örültünk annak, hogy a másik boldog valakivel. Ráadásul huszonévesek voltunk, úgyhogy még csak arra sem lehet hivatkozni, hogy felnőttebbeknél menne ez máshogy.
2019. ápr. 3. 08:50
 23/23 anonim ***** válasza:
74%

NEM férne bele.

Ha szólna előre és/vagy én is otthon lennék, akkor nem lenne szerintem gáz, én is össze szoktam futni az exemmel, és ezzel együtt ő az utolsó utáni lény a bolygón, akivel szexuális/romantikus viszonyt létesítenék, szóval hiszem, hogy nem dugná meg mindenki az exét. Ha viszont titkolózik vagy hazudozik, ott valami nem kerek.

2019. ápr. 3. 09:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!