Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nektek ez beleférne, vagy gáz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek ez beleférne, vagy gáz?

Figyelt kérdés
Párkapcsolatban élsz egy férfival, de ő az exét a tudtod nélkül elhívja a lakásába közös filmnézésre, társasozásra, amikor te, mint a párja nem vagy otthon.

2019. ápr. 2. 18:47
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

ami még durva, és leírhatjátok ezzel kapcsolatban is, h. mit gondoltok: azzal a szöveggel hívta el a fickó az exét magához, hogy akár nála is aludhat, ha problémás neki, hogy jut haza este.

nem akarok belemagyarázni semmit, de ezen is meglepődtem.

lehet, h. jó fejség, és amolyan vegéslátói gesztus, hogy felajánlja, hogy elszállásolja, ne bumlizzon késő este egyedül haza, de lehet más is.

nem tudom.

2019. ápr. 2. 20:27
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
A faxt férne bele.
2019. ápr. 2. 20:27
 13/23 A kérdező kommentje:

javítás: lehet, h. jó fejség, és amolyan VENDÉGLÁTÓI

gesztus...

2019. ápr. 2. 20:28
 14/23 anonim ***** válasza:
87%
És biztos szép gesztusból szúrta meg a párjával közös lakásban a háta mögött is...
2019. ápr. 2. 20:29
 15/23 A kérdező kommentje:
a lakás nem közös a párjával, hanem a tulajdonos a pasi, és nem él együtt a párjával, annak is van saját kecója, hol itt, hol ott vannak együtt.
2019. ápr. 2. 20:30
 16/23 anonim ***** válasza:
85%
Lényegtelen, ugyanolyan féregség.
2019. ápr. 2. 20:37
 17/23 A kérdező kommentje:

én nem akarok belekeveredni, úgy értem az illető ugye nem tud róla.

ítélkezni sem akarok, mert arra gondolok, mi van, ha emögött semmi rossz szándék nincs?

a pasi szakított az exével, most 4 hónnappal későbbb nem logikus, h. vissztáncolna, mert a jelenlegi párjába szerelmes, azért vele jött össze.

simán lehet, h. az exével csak tényleg egy laza progit akart, semmi szexet, vagy megcsalást.

én is szoktam ellenkező neműekkel filmezni, és abból nem lesz kefélés.

2019. ápr. 2. 20:54
 18/23 anonim ***** válasza:
68%
Édes Istenem... Milyen naiv vagy! Amúgy nem hogy nem férne bele, de szerintem már börtönben ülnék kettős gyilkosságért, ha ezt tennék velem...
2019. ápr. 2. 21:03
 19/23 A kérdező kommentje:

nem naiv vagyok, mert nem véletlen, h. kiírtam a kérdést, viszont nem szeretek elhamarkodott és téves következtetésekre sem jutni.

gondolj bele, pár hónapja dobta csak az exét és jött össze a mostanival.

nincs ebben ráció.

2019. ápr. 2. 21:40
 20/23 anonim ***** válasza:
#19 pedig van. Higgy nekem
2019. ápr. 3. 06:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!