Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Bejön a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Bejön a barátom barátja

Figyelt kérdés
Kezdetekben a barátom barátjával jókat beszélgettünk mindig örültünk egymásnak amikor találkoztunk de persze nem gondoltam semmi rosszra majd volt egy találkozó amikor teljesen figyelmen kívül hagyott és tok rosszul esett hogy nem beszélünk, régebben több mindenben kikérte a véleményemet,figyelt rám na itt jöttem rá hogy lehet többet érzek iránta vmit. Majd következő alkalommal én csináltam ezt,rá se neztem. Most amikor találkozunk szinte nem is köszönönünk egymásnak nem tudom miért változott így meg... De ha találkozom vele utána iszonyat ideges tudok lenni, mert tok bunkó lett velem és megvisel hogy ilyen hatással van rám... Elmondjam a barátomnak az egészet? Szinte legjobb barátok
2019. ápr. 1. 19:29
 1/5 anonim ***** válasza:
64%
mocsok ribamc
2019. ápr. 1. 20:12
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Hagyd mindkettőt
2019. ápr. 2. 07:47
 3/5 anonim ***** válasza:
HA nem is köszöntök, inkább nem mondj semmit, mert nem lenne semmi értelme.
2019. ápr. 2. 14:48
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg a barátod haverjában van annyi tartás, hogy amikor észrevette, hogy bejön neked, inkább teljesen leállt, és feléd sem néz a barátod iránti tisztelete miatt. A szitu amúgy elég gáz, szerintem az lenne a legjobb, ha szakítanál a barátoddal. Ha ennyire bejön a haverja, akkor egészen nyilvánvaló, hogy nem szereted. Akkor minek rabolod mindkettőtök idejét?
2019. ápr. 2. 21:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Jaja rajott h bejon neked..:)
2019. máj. 19. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!