Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem, engedjem el, vagy ajánljak nyitott kapcsolatot?
FÉL ÉVE nem volt szex!
Felfogod? Csoda, hogy együtt vagytok.
Mindegyik kapcsolatod igy fog végződni, ha mindent magadba fojtasz és nem nyitod ki a szádat!
Egy jó párkapcsolat alapköve a megfelelő kommunikáció!
Én is érzékeny lelkü lány vagyok/voltam, főleg fiatalabb koromban, a legrosszabb, amikor nem mondod ki mit érzel! Végülis miért vagytok együtt, ha nem beszélgettek egymás gondolatairól, érzéseiről? Mostmár szex sincs, akkor mi értelme?!
Ilyenkor mindig azt mondom: Néma gyereknek az anyja se érti szavát.
Ha nem mondod el neki mi esik rosszul, ő nem fogja tudni és folytatja, ezzel semmi sem oldódik meg.
Senki sem olvas a másik fejében, nem tudja mi eshet rosszul a másiknak és mi nem, hiszen ez mindenkinél más, hogy mi az a pont ami fáj. Nálam is volt/van olyan dolog, amit ha elmondok, hogy rosszul esik, kiröhögnek, a párom is furcsállta, de mivel elmondtam, hogy nekem ez fájó pont, tiszteletben tartja és nem csinálja.
Ha szakitasz is vele, a következő fiú sem fogja tudni, hogy ezek a dolgok neked rosszul esnek és nem fog müködni senkivel. Tanulj meg kommunikálni és ne vetitsd ki egy rendes fiúra a bunkók viselkedését!
Kérdező, az a baj hogy beteg vagy. Értem hogy ragaszkodsz egy alomhoz de a párod egy egészséges ember te pedig képtelen vagy elfogadni hogy ő normális.
Nem akarlak megbántani de ezzel kinyirod a kapcsolatod
Egy normális orvost keress fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!