Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet vele a baj?
Párommal több mint egy éve együtt vagyunk és már együtt is élünk
Mindig csak magára gondol engem nem vesz figyelembe hogy én mit szeretnék és csak a rosszat látja bennem úgyszint a szülei is és ő megy azok után.
A legnagyobb probléma az hogy nem akar el kiöltözni onnan ahol jelenleg vagyunk vagyis a szülei kert szomszédságából ahol kerten keresztül át tudnak járkálni és mindig okoskodnak mit csináljunk meg hova mit rakjunk a saját kis fészkünkbe ami engem nagyon zavar és többször említettem már neki de ő nem látja be hogy ez nem jó ha mindenbe bele szólnak és nem áll ki mellettem
Engem már el hordtak mindennek és nem védett de ha én vettem a számra őket akkor nekem rontott mint egy oroszlán
Segítségük a szájuk jártatásán kívül nincs viszont az én szüleim segítenek ahol tudnak de neki meg ez nem tetszik
Most hétvégére is nagy vitázás után tudtam csak rá venni hogy jöjjünk el a családomhoz mivel meg lettünk hívva egy kis össze jövetelre és elég sűrű programok szoktak lenni nálunk nyáron
Az ő szülei még annyi sem hogy legalább beszélgetni hívnának vagy bármi de rá tudott irni az apja messengeren hogy mi hol vagyunk meg mi dolgunk van nem kéne otthon lenni stb..mintha élmény beszámolót kellene tartani neki
Nekik az is természetes ha el jönnek hozzánk csak úgy ki szolgálják magukat abból épp amit látnak ami már szerintem pofátlanság
Nagyon túl mennek a határon és még nagyon sok dolog van amit nem írtam le
Nem lehet a párommal meg értetni hogy ez igy nem jó
Mintha fordítva lenne az a familia be kötve.
“Mindig csak magára gondol engem nem vesz figyelembe hogy én mit szeretnék és csak a rosszat látja bennem úgyszint a szülei is és ő megy azok után.”
Most mi a kérdés?
Mit szeretsz benne? Őszintén nem értelek.
Nyilvánvaló, hogy téged a saját párod se tekint ott családtagnak. Más még vendégségbe se egy oda, ahol nem látják szívesen, nem hogy odaköltözzön.
Ez jobb nem lesz, csak rosszabb. Ennek tudatában döntsd el, hogy te így akarsz élni életed végéig?
Boldog vagy?
H mi baj vele? Semmi. Ő egy ilyen ember: nem áll ki melletted, nem vált le a szüleiről, nem nőtt fel egy párkapcsolathoz. Jogában áll ilyennek lenni. Neki jó úgy, ahogy ő él.
Mi a baj veled? Semmi. Te egy ilyen ember vagy: nem szereted, ha beavatkoznak, nem szereted, ha nem vagy egyenjogú, törekedsz az érzelmi biztonságra. Jogodban áll ilyennek lenni. Neked jó az, ahogy te élsz.
Mi a baj a kapcsolatotokkal: diszkompatibilisek vagytok. Vagy lekommunikáljátok a kialakult helyzetet a megoldás érdekében, vagy nőni fog köztetek a feszkó, majd eszkalálódik.
Jobb lenne, ha a kommunikáció és/vagy eszkaláció a gyermekvállalás előtt történne. Ne rontsátok el egy harmadik személy életét.
Vele nincs semmi baj. Talált egy lábtörlőt, és beletörli a trágyás gumicsizmát is. Ahogy a szülei is.
Veled mi a baj, hogy lábtörlőnek állsz önként?
Amíg nem változtatsz, nem fáj eléggé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!