Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ebben a helyzetben hogyan tovább?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben a helyzetben hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Barátnőm telójaban találtam egy pucér képet róla. Én nem kértem, nem is kaptam tőle ilyet mostanában.Nem szokta magát fozgatni. Mi lehet ez?
2019. márc. 29. 13:13
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ami ellene szól: eddig nem volt rá jellemző, hogy fotózta magát, hirtelen megváltozott a billentyűzár feloldása is. Néha viszi magával a telt, pl. zuhanyzásnál. Apró jelek, viszont sok van belőle.
2019. márc. 29. 14:17
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Na ezek alapján a jelek alapján van okod aggódni.

Rá kell kérdezni, lehet még meg tudjátok beszélni, hátha vissza tudjátok hozni az elveszett tüzet.

2019. márc. 29. 14:41
 13/15 anonim ***** válasza:
A viselkedése véletlenül nem változott meg?
2019. márc. 30. 10:43
 14/15 A kérdező kommentje:
Nem vettem észre különösebb változást a fentebb említetteken felül.
2019. márc. 31. 00:32
 15/15 anonim válasza:
Én akkor viszem magammal a telefonom ha tudom hogy nem akarom hogy belenézzenek. A meztelen kép még nem biztos, hogy jel, lehet csak eszébe jutott és próbálkozott, de nem tartotta fontosnak elküldeni neked. Bár én jóhiszemű vagyok mindenkivel. Szerintem már muszáj lesz kiderítened, úgysem hagy nyugodni.
2019. ápr. 1. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!