Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nőknek mindig őrizniük kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek mindig őrizniük kell a szépségüket, hogy a pasik kitartsanak mellettük?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra, hogy nem szabad meghízni kicsit se, maximum terhességnél, de a szoptatás után azonnal el kell kezdeni fogyózni és visszahozni az eredeti formát. Vagy hogy oké, otthon nem kell sminkelni, de ha mennek valami eseményre, akkor kötelező. Otthon sem lehet a nő kinyúlt pólóban, alváshoz szexi hálóing, napközbenre is valami csini, nem mackónadrág. Meg természetesen szexi fehérneműk.

Igaz ez, vagy csak én gondolom így, hogy ez kell ahhoz, hogy egy nő megtartson egy férfit egy életen át?

Ha esetleg írna egy férfi, akinek a barátnője nem szépítkezik már és így is szereti és nem zavarja egyáltalán, akkor meglepődnék, de örülnék.

2019. márc. 28. 19:10
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
10%

Ne ess egyik túlzásból a másikba. :D

Sem férfinak sem nőnek nem kellene elhagynia magát, de túlt tolni sem.

#1 azért a kockahas NAGYON SOK munka, sokkal több, összehasonlíthatlanul több, mint odafigyelni arra, hogy ne hízzunk el.

2019. márc. 28. 19:55
 12/25 anonim ***** válasza:
89%

Soha nem voltam az a típus, aki csipke tangában illegeti magát, tűsarkúban tipeg, és selyem habcsodákban alszik. A férjem így ismert meg, így szeretett belém, hogy én ilyen sportcipős-pólós csaj vagyok. Ünnepnapokon, hivatalos helyeken persze nem melegítőben terpeszkedek, mindig büszke lehet rám, hogy csínos vagyok.

De az első este is egy xxxl-es pólóban aludtam nála, és azóta is.

Ez azért jó, mert önmagam legjobb verzióját tudom hozni. Szülés után, rosszabb napokon, stresszes időszakban is. De ezt a luxus(prosti)feleség stílust nem is tudom, meg nem is akarom. Akinek ez kell, az nyugodtan keressen egy olyat.

A férjem pont azért a férjem, mert ő nem a csipke csodákra gerjed, hanem az egy szál pólóra, bugyi nélkül. 😉

2019. márc. 28. 20:02
 13/25 anonim ***** válasza:
3%

Így ahogy mondod kérdező,ezt kellene felfogni,hogy hiába van meg a pali úgyanúgy kell teperni mint egy állásnál hiába vettek fel teljesítened kell minden szempontból.

Én adom a kigyúrt testet,izmos lapos hasat,nem zabálok össze minden szemetet,egzisztenciát építek,ruháim megválogatom,én mióta kapcsolatban vagyok azóta még laposabb a hasam és sokkal kerekebbek az izmaim.

Külső nagyon fontos meg a belső is,mindkettő.

Ezért se értem legyen az férfi,nő,hogyan tud elhízni mint egy disznó.

Komolyan nem értem miért jó ez nekik,miért nem lehet odafigyelni?

Tudom lesznek kifogások de akkor sem értem,hogy lehet egy ember igénytelen,aztán csodálkozik,hogy a párja nem akar hozzá se érni mert okádni tudna tőle.

Igen kérdező folyamatosan tiptop állapotban kell lenned,mondjuk ez attól függ milyen férfit akarsz, ha ,,piacképeset" akkor igencsak oda kell magadat tenned.

2019. márc. 28. 20:03
 14/25 anonim ***** válasza:
79%
Akinek ilyen üres fejű kell, mint az előző hozzászóló, az teperjen is. Normális embereknek, akiknek normális párja van, azért másképp zajlik az élete.:-)
2019. márc. 28. 20:06
 15/25 anonim ***** válasza:
3%

Jól van 14-eske ment a keksz,tehát aki szép az csak üresfejű lehet.

Mondjuk nem vártam mást magyarosan :)))

Nem is tudtam belém látsz,biztos a munkámat is azért kaptam mert ,,üresfejű" vagyok. :)

2019. márc. 28. 20:08
 16/25 anonim ***** válasza:
91%

" egy nő megtartson egy férfit egy életen át"

Tudod, ez két oldalú dolog. A férfinek is tenni kell, ha meg akarja tartani a nőt.

Ja, és csak a külsőség ehhez kevés.

2019. márc. 28. 20:36
 17/25 anonim ***** válasza:
93%

Tévedtek, a férfiaknak sokkal könnyebb izmot építeni, mint a nőknek, és a nőkre sokkal könnyebben rakódik a zsír. Edzés nélkül plöttyedt szar lennék. Nem annyi az egész, hogy nem zabál egy nő. De honnan is tudnátok.

Csak ugye nektek is könnyebb tiltakozni meg magyarázkodni, mint megmozdulni.

2019. márc. 28. 20:48
 18/25 anonim ***** válasza:
0%
Menj már el egy bevásárlóközpontba. 100 kilós, otthoni melegitőben lévő, egy hete mosatlan hajú nők mellett is van férfi.
2019. márc. 28. 21:25
 19/25 anonim ***** válasza:
78%
Mint ahogy a 100 kilós, otthoni melegitőben lévő, egy hete mosatlan hajú férfiak mellett is van nő.
2019. márc. 28. 23:21
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

#15 Már megismerlek a válaszaidból.

Azon kívül egy szóval sem írtam, hogy aki szép az csak üresfejű lehet, ismerek szép és tök normális embereket. Te vagy üresfejű, amint azt az itteni és más hozzászólásaidban prezentálod. (És még csak abban sem vagyok biztos, hogy szép vagy LOL)

2019. márc. 29. 09:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!