Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jelei vannak annak, ha a barátom le akar cserélni?
Pl.rajtam spórol, vagy mik a jelek?
Nyilvánvalóan nem fogja megmondani, ha csak addig vagyok jó neki, amíg nincs más.
Akiket dobtak valaki másért, azok elmondanák az előzményeket?
A megbecsülés és a tisztelet hiánya.
Aki a jelenlétedben mással flörtöl, magadra hagy órákra, nem figyel oda rád, annak nem rajtad járnak a gondolatai. Tünetek:
nem keresi a társaságodat
nem akar beszélgetni, nem mondja el az élmnyeit
nem figyel oda arra amit mondasz neki
nem kezdeményező, passzív a kapcsolatban
a spórolás is lehet jel, de nem ez a jellemző
a munkádat nem sokra értékeli, észre sem veszi
még hosszasan sorolhatnám.
"1" vagyok
Flegmaság, ingerültség, nem együttműködő, elzárkózik.
Ha jelekből próbálod megítélni a kapcsolatotok állapotát, akkor már régen, nagyon régen rosszul csináljátok. Valószínűleg az elejétől fogva.
>Nyilvánvalóan nem fogja megmondani, ha csak addig vagyok jó neki, amíg nincs más.
Hogy lehetséges, hogy olyan emberrel osztod meg az életed, akiben ennyire nem bízol? Ez így nem társ, hanem egy potenciális ellenség.
Saját magadat, a párodat és a kapcsolatotokat is ismerni kell, ha egyáltalán a célod az, hogy bármiféle beleszólásod legyen abba, ami veled és körülötted történik. Azt, hogy a párod le akar cserélni, onnan kéne tudni, hogy amikor megint beszélgettek arról, hogy mi a helyzet közöttetek (amit persze rendszeresen csináltok), akkor szépen elmondja, hogy ez meg ez a problémája. Persze ha így csináljátok, akkor már azelőtt megoldjátok a helyzetet, hogy ilyen ddrasztikus dolgokra kerülne sor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!