Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ebből barátságon kívül más?
Röviden:
Szakítottam lassan 1 éve a volt barátommal, és az ő legjobb barátjával kb. 4 hónapja msn-en beszélgetek szinte minden este. Nagyon szeretek vele beszélgetni és ezt meg is írtam neki, ő pedig ezt írta:,,a sok beszélgetés során egy igaz barátot ismertem meg benned ilyen barátokból kéne még rengeteg".Megértette, hogy barátként kezel, viszont ilyen rövid idő alatt barátnak érez, ez logikus/"normális"?
Röviden ennyi a tényállás, várom az ÉRTELMES véleményeket, (: tapasztalatokat!
(Ha igény van bővebb infora és nem túlságosan személyes jellegű, akkor szívesen válaszolok.)
L/16 F/18
hmm a legjobb barátod a szerelmed is lehet :D
azaz attól hogy azt mondta szerintem nincs kizárva a szerelem ügy :) ha mondjuk épp témánál vagytok akkor mondjuk: "én bejövök neked?" vagy "eltudnál képzelni többet barátságnál?" vagy valami ilyesmit kérdezhetsz tőle
(én pont így vagyok egy lánnyal amm ha érdekel elolvashatod a kérdésem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
am 18/f voltam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!