Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyen egy férfi, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyen egy férfi, ha a lány azt mondja neki, hogy össze van zavarodva, és nem tudja mit akar?

Figyelt kérdés

Szerintetek ilyenkor mi kell ahhoz, hogy a lány újra 'vissza találjon' a barátjához?

Mármint a pasi, hogy viselkedjen vele ebben az esetben?

Biztos tudjátok, ez tipikusan az a helyzet, mikor a pasi bármit mond, bármit csinál, az a lánynak nem jó, tehát ilyenkor nagyon beszélgetni se lehet. Szerintetek mit kéne tennem? Kérlek ezektől a "hagyd ott, lépj tovább" tanácsoktól kíméljetek, mert szerintem nem mindig az a megoldás. Csajok voltatok ilyen szituációba? Mi ilyenkor az amit tehet egy pasi, amitől "újra rátaláltok" illetve mennyi idő egy ilyen állapot körülbelül? Sorry ha hülyén kérdeztem, de szerintem értitek mire gondolok, vagy esetleg srácok hasonló szituáció volt a barátnőtökkel? Hogy viszonyultatok hozzá ez idő alatt? vagy mit lehet tenni?

Köszi a tanácsokat, a lányoknak pláne :D

2019. márc. 25. 23:52
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ez oké, de akkor ő ír hogy miújság stb.. ha arra nem írok akkor meg besértődik, és én leszek a szar hogy nem vagyok hajlandó válaszolni, tehát akkor ne írjak neki, viszont ha ő ír akkor válaszoljak?
2019. márc. 26. 05:41
 12/15 anonim ***** válasza:

Mióta vagytok eggyutt?

Ő szokott magatól keresni?

Nincsennek próblémái ? / suli,meló /

2019. márc. 26. 12:15
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ezt egy vasárnap este mondta a barátnőm. Aznap nem aludtam vele, mondom majd másnap felmegyek hozzá. Mentem is, csakhogy akkor már az exe dugta!! Na ennyire volt összezavarodva!! Felejtsd el. Tudom nagyon nehéz, nekem se megy, de légy erős!
2019. márc. 26. 13:08
 14/15 A kérdező kommentje:

Legutolsó elég találó :) most tudtam meg hogy újra beszélget az exével, 1 év után.. érdekes.. :)

katasztrófa..

2019. márc. 26. 13:30
 15/15 anonim ***** válasza:

Majd mikor te leszel hasonló szituban (nem tudod mit akarsz, mi a legjobb döntés, ne bánts meg senkit de te is jól akarod magad érezni) akkor jusson eszedbe ez a kérdés!

Mindig beszóltam azoknak, akik ilyen helyzetekben nem tudták mit is akarnak, egészen mostanáig, mert most én kerültem egy ilyenbe és rohadtul nem tudom mi lenne a jó megoldás. Sajnos az érzéseket nem lehet irányítani, ahogy neked sem fog sikerülni.

2022. febr. 26. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!