Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 hete járunk a barátnőmmel és most vallota be, h már nem szűz. Teljesen sokkban vagyok és nemtom mit reagáljak! Most mit tegyek?
Figyelt kérdés
Én 1 hónap múlva 18 leszek,ő most 16.Eddig nagyon jól elvoltunk,tényleg,eddig vele a legjobb az életemben.Nagyon sok a közös bennünk és nagyo jól megértsük egymást.
Azonban ez a hír nekem kicsit sok!:S
Teljesen sokkban vagyok és nemtudom,h hogyan kezeljem az egészet.Teljesen cikinek érzem,pedig ő is mondta,h ne vegyem,annak,de mégis!:(
2010. júl. 3. 22:17
21/24 anonim válasza:
utolsó vok, és mondjuk, én nem tudtam volna megtenni 16 éves koromban, és sztem ez nem is normalis.. de ha szereted, akkor próbálj meg ne erre gondolni.
22/24 anonim válasza:
ma 00:07
Leribized a barátnődet nagy egyetértésben? Hogy te mekkora féreg vagy! Ismered a csajt aki megtisztel a figyelmével és még neked is adná magát te meg ilyen lekezelően nyilatkozol?! Dugdozd a farkad inkább a kaktuszok közé! Meg sem érdemled azt a lányt! Éretlen hülyegyerek vagy ha ennyiből ítéled meg a csajt!
23/24 A kérdező kommentje:
Áljunk csak meg,én itt most nem a barátnőmra gondoltam,hanem azokra a csajokra akik ezt csinálják.Bár ő állítólag már nagyon szerette azt a fazont,na mindegy.
2010. júl. 4. 02:29
24/24 anonim válasza:
mi lett a sztori vége, lefeküdtetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!