Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 hete járunk a barátnőmmel és most vallota be, h már nem szűz. Teljesen sokkban vagyok és nemtom mit reagáljak! Most mit tegyek?
Én 1 hónap múlva 18 leszek,ő most 16.Eddig nagyon jól elvoltunk,tényleg,eddig vele a legjobb az életemben.Nagyon sok a közös bennünk és nagyo jól megértsük egymást.
Azonban ez a hír nekem kicsit sok!:S
Teljesen sokkban vagyok és nemtudom,h hogyan kezeljem az egészet.Teljesen cikinek érzem,pedig ő is mondta,h ne vegyem,annak,de mégis!:(
22.28 vagyok, ne akard kisajátítani, nem a tulajdonod. Szíve joga, hogy lefeküdt valakivel előtte.
Különben hogy lehet egy hét után ilyet tervezni? :S
akkor nem fogtok bénázni ha legalább ő tapsztalt! én az első pasimmal iszonyatoosan bénáztunk,nem volt jó. aztán gyűjtöttem pár tapasztalatot,aztán most 3,5éve együtt vagyok a barátommal aki akkor szűz volt! és nagyon becsülöm hogy kivárta az "igazit" akivel szerelemből teszi meg és nem csak a farka vezérli pedig lehetett volna rá lehetősége.Jó érzés hogy még olyan tiszta,én "tanithatom be" h mi a jó,nincsenek betegségei,stb..de nekem ő fél év után vallotta be h szűz:p pedig én akkor szűz pasira vágytam, bele meg belé szerettem és nem is érdekelt mást aztán,de megsem mondtam volna h szűz,mert előtte volt 3pasim egyikkel se volt jó vele meg előre nagyon! úgyhogy én meg ezen lepődtem meg h szűz és nem 1 hét hanem fél év gondolhatod :p
de nagyon tetszik és nagyon jó úgyhogy ne izgulj ha ettől félsz,benned is meglehet ez a "képesség"h tapasztalat nélkül lepedőakrobata légy :)
22L
Eszembe se jutott,h ott hadjam!:D
Már kezdek belenyugodni,de egy kicsit csalódott vagyok,azonban abból meg jó,h majd sok újat fog mutatni és jót!Csak ne hogy annyit bénázzak,h az miatt hagyjon ott!XD
Egymás testét még mindig együtt fedezhetitek fel!
Ne görcsölj és ne legyenek elvárásaid! A szüzesség elvesztése senkit sem tesz szexguruvá!!! Ha mondjuk te ma megdugnád a csajt akkor holnap már nem lennél szűz. Na és akkor mi van?! Akkor holnap már sokkal több kell hogy kielégítsenek téged?! Ugyan dehogy!
Én a helyedben már ma este berángatnám a csajt az ágyba hogy tanítson! ;)
Az utolsóval eggyet értünk,de hát nem tehetnek róla!A vérükben van!:S
Egyébként köszönöm a válaszokat!MEgpróbálok nem arra gondolni,h már mással is volt,hanem arra,h neki is fontos az elős eggyüt lét!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!