Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves kórtól lehetséges a leány szöktetés?
Nemtudom.
De 16évesen még a szülei döntenek arról, hogy hova megy.
Te meg 20 éves vagy, nehogy te húzd a rövidebbet.
Simán feljelentenek.
Ha cigányok vagytok, akkor semmi gond, szöktesd.
18/L
első vok.
Természetes, hogy félti a kislányát. ha 2 éve vagytok együtt, akkor is az Ő kislánya. Ha betartjátok amit mondd, heti 2-3 alkalom, hidd el engedni fog egy idő után. Ha meg nem, akkor nemtudom..:S
De semmiféleképp ne szöktesd meg. Ha feljelentenek az nagyon rossz lessz. Gondolj bele, hogy ezzel a barátnődnek is rosszat okozol. Ha tűzön vizen át kapcsolat, akkor meg pláne , hogy kibirjátok :)
pussz
ANNYIT NEM ÉR MEG A K1BASZOTT SZABADSÁGOD, HOGY HETENTE 3X TALÁLKOZTOK? KIBIRJÁTOK, SEXELJETEK SOKAT HA EGYÜTTVAGYTOK. ENNYII. NEMKELL ITT SZÖKTETNI. NE ROMÁSKODJATOK. ELSŐ VOLTAM. MEGINT.
18/L
Szia!
A pláne, h nem is szexelünk még-_- Mellesleg anyjánál az, h heti kettő az kettőt vagy egyet jelent... és nekem abóbl már elegem van hogy alig látom. míg suliba jártam is heti egyszer max kétszer láttam... és tiszta idegbeteg voltam már... komolyan ő nekem a nyugtató, ha nem vagyok vele akkor én szépen elkezdek megőrülni...
Találj valami elfoglaltságot, tudok is ajánlani egyet, úgy hívják MUNKA!!!
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!