Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjátok a szüleiteknek ha összejöttök valakivel?
Figyelt kérdés
Kort és nemet írjatok?2010. júl. 3. 20:29
11/21 anonim válasza:
igen. már előre is szólok otthon hogy ki lesz a következő csajom. 26f
12/21 anonim válasza:
én mindent megosztok velük:) tökéletes szüleim vannak
13/21 anonim válasza:
én elmondanám, ha lenne. mert végülis miért ne mondanám el?
L/18
14/21 anonim válasza:
nekem nem kellett eddig elmondanom soha. mert a szüleim mindig észre vették rajtam, hogy szerelmes vagyok és akkor márt tudták hogy mi a helyzet. de néha rá is kérdeznek, hogy mi az oka hogy ennyire jó a kedvem meg boldog vagyok, és olyankor azt szoktam mondani, hogy: mert van új fiúm.
20/L
15/21 anonim válasza:
32 vagyok, a szüleim szeretik a feleségem, szóval nem :D
16/21 anonim válasza:
addig nem hagynak békén mig el nem mondom..
17/21 anonim válasza:
Én nem. De apám mindig észre veszi, hogy szerelmes vagyok és tudja is, hogy kibe mert mindig róla áradozok.:P:D
18/21 anonim válasza:
hamar rájönne ...xD nagyon hamar észre vesz bármit:S
19/21 anonim válasza:
Egyedülálló vagyok,de mikor volt akkor se nagyon mondtam el.Ha nem kérdeznek tőlem valamit,akkor nem is mondom magamtól.19/F
20/21 anonim válasza:
igen.. mindig elmondom :) 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!