Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bántalmaz a feleségem, ver. Mit csináljak?
6 éve vagyunk együtt, van egy közös 2 éves kislányunk.
A helyzet az, hogy a feleségemnek mentális problémái vannak, pontosabban borderline. Mindig tudtam róla ezt a betegséget, de mára kontrollálhatatlan lett. Nem szedi a gyógyszereit, pszichológushoz jár, de eredménytelenül.
Pitiáner dolgokon veszik össze velem, vagy szándékosan kiprovokálja a veszekedést, és olyankor sokszor tettlegességig elmegy.
Ritkán ütök vissza, nem akarom bántani, többnyire csak lefogom. De ez már tűrhetetlen.
Váljak el?
A gyógyszerek gyakran tényleg többet ártanak, mint használnak. Vagy elválsz vagy megvered, mint a lovat azt, hogy ki üt nagyobbat mániás meg depressziós szakaszaiban is tudni fogja.
32/f
Semmiképpen ne üss vissza, példamutató a tartásod!
Az én elvem hogy ne hagyjunk cserben egy beteg embert, lehet nincs tisztában azzal mit tesz...
Amíg nincs a gyermek veszélyben küzdj érte.
A gyógyszert próbáld bevetetni vele.
Kitartást és sok erőt!
Ha tudod mi a szarkazmus, akkor a válasz már tudod is, hogy mit gondoltam komolyan és mit nem. Annak aki nem tudja, annak elárulod, hogy a válást, mivel itt előbb lesz a gyerek és a kérdező lelki roncs, mint anyu. A margóra még annyit, hogy egy lelki dolgot nem tudunk fizikai dologgal (gyógyszer/pofon) kezelni még mindig.
32/f
Elolvasta a kérdést, látta hogy netezek.
Megvertem. :(
Jah, tényleg könnyebb lesz az élete, ha elválik a feleségétől és kéthetente egyszer láthatja a gyermekét..
Te sem gondoltad komolyan ezt utolsó... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!