Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudom mit higyjek, ideges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit higyjek, ideges vagyok. Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

A barátom most egy konferencián van csütörtökig, napközben előadások vannak, este pedig elmennek bulizni.

Már egyszer volt ilyen konferencia tavaly, ahol külföldieket is megismerhetett. Három srácot megismert, akik szintén magyarok. Ezek közül az egyiket kétszínűnek nevezte a megnyilvánulásai után, nem volt neki szimpatikus. Mindhárom srác ismerőse lett Facebookon, meg is néztem őket. Mesélt a buliról is, és arról is, hogy nagyrészt dumálgattak, táncoltak, de ez a kétszínű srác arra buzdította, hogy kerüljön közelebb a lányokhoz, nem baj ha van barátnője, úgysem tudnám meg...stb.

Elmondta neki, hogy nem teszi meg. Ez legalább is a barátom verziója. Az a srác tényleg egy sz*rkeverőnek tűnik a tekintete alapján, de nem ismerem.

Vannak rosszakaróim, akik egymás közt olyanokat mondanak rólam, ami nem igaz, és kitértek a barátomra, hogy az megcsal engem. Nekem nem mondta senki a szemembe, csupán hallgatóztam.

Idén megint ugyanaz a csapat ment itthonról konferenciára, köztük van az a srác is, aki kétszínűnek lett nevezve a barátom által és nekem sem túl szimpi ránézésre.

Mondtam a barátomnak, hogy a tavalyi szövege után nem örülök annak a srácnak, hogy velük megy. Erre megkérdezte tőlem, hogy milyen szöveg, mit mondott nekem a srác? Mondom semmit, arra gondoltam, hogy tavaly bíztatta őt arra, hogy engem megcsaljon.

Remélem így kerek a sztori mindenkinek, nem szeretnék félreértések miatt rossz tanácsokat kapni.

Több kérdésem is van:

1. Ha eleve rosszakaróm az a két ember, akiket kihallgattam beszélgetés közben, akkor attól még lehet igazuk?

2. Nem lehet, hogy azért nem bírja a srácot, mert fél hogy lebukna? Vagy vajon tényleg vannak, akik sportot űznek mások kapcsolatának tönkretételével?

3. Hogyan jöhetnék rá a dolgokra egyáltalán?

4. Amikor visszajön, honnan tudjam, ha hazudna nekem?

5. Mit kérdezzek a barátomtól és hogyan derítsem ki, hogy történt-e valami?

Az a baj, hiába szeretem, nincs olyan ember a világon, akiben 100%-ig megbízom.

Viszont már tablettát szedek, így gumi nélkül szexelünk és nem akarok semmit elkapni. Pluszban most fogunk összeköltözni 1 hét múlva.

Nyilván nem tudok utána menni, mert nekem is vannak feladataim.

Személyes tapasztalatokat, tanácsokat, véleményeket írjatok! Félek, sajnos. Mert mindennek van alapja, de rólam is terjesztettek már hazugságokat, ezért tudom, hogy fals dolgokat is állíthatnak az emberek.

2019. márc. 20. 12:15
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Vagyis előző előtti. :D
2019. márc. 20. 13:24
 12/14 A kérdező kommentje:

Mondjuk utóbbi is nagyon hasznos volt. Köszönöm! :)

Engem már annyiszor átvertek, hogy már nem tudom mit higyjek, és sajnos senkiben sem tudok megbízni. Ráadásul engem is már összehoztak olyan emberekkel régebben, akikhez közöm nem volt, a nevüket sem tudtam.

Tehát ezért is zavar össze a dolog, mert lehet igaz, de lehet hazugság is az unatkozóknak.

2019. márc. 20. 13:28
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

12. Engem leszbikusnak hisznek a környéken, mert nincs barátom, és nem vagyok kedves ember :'D

Szóval szerintem ha vannak is jelek, azt se biztos, hogy jól lehet értelmezni. Ez egy bizalmi játék, és lehet, hogy nagyot fogsz csalódni. Megelőzni viszont nem lehet azzal se, ha minden pillanatát figyeled a barátodnak.

Szóval szerintem nyugodj le, és próbáld meg a lehető legjobbat kihozni a kapcsolatból. Ennél többet szerintem nem tehetsz.

2019. márc. 20. 13:36
 14/14 A kérdező kommentje:

Értem. Nekem olyan volt, hogy a buszmegállóban odajött hozzám egy idegen férfi, még 17 koromban történt ez, és falun laktunk 4 évig. Megkérdezte tőlem kedvesen, hogy mit tanulok, hogy hívnak. Eszméletlen naiv voltam 17 évesen is még, és nem feltételeztem rossz szándékot egy helybélitől.Szépen választ adtam a kérdéseire. A következő alkalommal azzal vagánykodott a haverjainak a megállóban, hogy én leszoptam, és milyen marha jó volt velem smárolni. Majd minden k*nak le lettem hordva. Mindehhez a baromsághoz elégséges volt egyetlen egyszer szóbaállnom egy vadidegennel a buszmegállóban, fényes nappal.

Na most érted, ilyen előzmények után hogyan tudnék különbséget tenni igaz és alaptalan állítások között? Ilyenek megtörténtek, és még az emberek motivációját sem értem ilyenkor, pl az én 17 éves korombeli esetnek sem.

2019. márc. 20. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!