Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg sokat várok el és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg sokat várok el és emiatt "kihasználom" a párom?

Figyelt kérdés

A párommal másfél éve vagyunk együtt, már a kapcsolat elején mesélt róla, hogy az előző barátnője sosem fizetett semmit, mivel iskolába járt így nem volt keresete. De neki ez nem volt probléma. Sokmindent vett neki, még a 60 ezer forintos szemüvegét is fizette... Tehát nem problémaként mondta.

Én eddig akármelyik párommal mentem valahova, mindig felajánlottam, hogy fizessünk felesben, vagy egyszer ő fizet, egyszer én. Nála is így van ez, meg is jegyezte, hogy jól érzi magát, mert nem érzi magát lehúzva sem, és úgy érzi végre felnőtt kapcsolatban él.

Mint nő, nekem is jól esne azonban, ha a párom meglepne és elvinne mondjuk moziba úgy, hogy az ő autójával megyünk és ő is fizet.

Most nőnap előtt kérdezte szeretnék e valahova menni, mondtam, hogy esetleg menjünk el kirándulni. Ki is néztük a helyet, beülünk az autójába és az első kérdése, hogy a benzint fizetem vagy majd ha kajálunk valahol inkább azt? Megmondom őszintén köpni nyelni nem tudtam, mert azt hittem ez egy "nőnapi kirándulás "..

Aztán másik eset elmentünk a boltba, én akartam menni ez tény, de pakolom a kosarat, ő is teszi bele amit szeretne. Ő tett bele 1 energia italt,csokit és egy csomag zsebkendőt. Én vettem a vacsihoz kenyeret felvágottat stb... Nem volt nagy dolog amit ő "kért", mielőtt valaki félreértené, szó nélkül kifizettem mert hát pár 100 ft, de másnap reggel mentünk melóba, bementünk a pékségbe, ő kikérte a reggelijét kifizette és megvárt. Pedig kérdezte előtte hogy én mit eszek majd? Megjegyzem az én reggelim kb 300 ft volt, de külön fizettem :D

A kapcsolatunk alatt talán 2x volt olyan hogy mindent ő állt, de ez olyan dolog volt, hogy egy kb 60 km-re lévő étterembe mentünk és ott fizetett még a kajáért mondjuk 7000 ftot. És ennyi.

Szólni nem tudom érdemes e ezért, vagy legközelebb csináljam úgy, hogy kipakolom a kosarambol a saját dolgom és csak azt fizetem?! :D

Nem akarok anyagiasnak tűnni, de ő kb dupla annyit keres mint én, én mégis azt érzem ebben a kapcsolatban hogy dupla annyit fizetek.

Szóval ne értsétek félre, nem lenne probléma a felezéssel sem, de néha nem eshetne nekem is jól ha csak úgy meglepne?

Beszélni érdemes erről? Nem akarom hogy anyagiasnak higyjen, bár szerintem ismer annyira, hogy tudja nem vagyok az.

Én 25N, ő 27F

2019. márc. 18. 21:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Beszélj vele aztán kíváncsian várom hogyan is reagált a párod.
2019. márc. 19. 08:39
 12/15 anonim ***** válasza:
65%

Nem tudom mennyire jarhato ut es sosem csinaltam de mi lenne ha neha elhintened h valamelyik baratnodnek a galans pasija milyen nagy tettet vitt veghez amikor elvitte ide oda es a csajnak csak be kellett ulnie es elveznie h korberajongjak.(amiota a barati korunkben megnott a noknek adomanyozott autok es nagy eljegyzesi gyuruk szama, a parom is elohozakodott h venne nekem autot es ki kellene csereltetni nagyobbra a kovet a gyurumben, ez egeszen biztos a csordaszellem hatasa, bar en lemondtam rola de kedvesen megkoszontem:))

Az a baj h az elejen lefektetted h te olyan no vagy aki allja a felet es hozzaszokott. Valoszinuleg az exe meg kedvesen megkoszonte es esze agaban sem volt fizetni.

Mi sem vagyunk kozos kasszan de a parom mindig odaugrik h o allja, aztan van h en gyorsabb vagyok vagy elejtem h na most meghivlak kavezni v moziba es van amikor o teszi ugyanezt. Szoval ki kell hangsulyozni h ez most kedveskedes es nem mericskeles h ki mit ad bele.

Az az exem viszont akinel mindig mindent felesben fizettem az elmult 19evben csak unnepekkor vett ajandekot sajat penzbol es egyszer meglepett egy kolaval csak ugy...meg is lepodtem rendesen:)

2019. márc. 19. 08:43
 13/15 anonim ***** válasza:

Szerintem a párodnak elég érdekes elképzelései vannak a felnőtt kapcsolat jelentéséről. Nálunk épp a múltkor merült fel, hogy milyen klassz hogy ösztönösen így alakultak a dolgok. Ha enni megyünk valahova és nagyobb összeget költünk akkor felesbe megy, de néha ott is vagy én vagy ő adunk többet mert kinek hogy van pénze vagy aprója. Ha inni megyünk ott ritkán felezünk mert olcsó. Ott is vagy az egyik vagy a másik fizet attól függően ki veszi elő hamarabb a pénztárcáját. Ez már a második randi óta így megy. Vásárlásnál meg ha ő vesz egy csokit magának akkor én fizetem ki és nem kérem el, ha több dolgot vesz haza akkor azzal megegyező összeget ad nekem (itt is van kis elcsúszás, sokszor több, sokszor kevesebb)

Nálatok az a baj, hogy ez az egyenlőség pont hogy nem egyenlő. Tudom, hülyén érezheti magát egyes nő mikor ő fizet a párja helyett is de legyen ilyen is meg olyan is hogy ő fizet neked. Ha együtt laktok ez méginkább bajt fog majd okozni. Tényleg ülj le vele és beszéljétek meg

2019. márc. 19. 11:41
 14/15 anonim ***** válasza:
Plusz az sem oké, hogy ő kérdez téged, hogy mit fizetsz bele. Megint magamból kiindulva mi kezdettől bíztunk a másik jóérzésében mikor a bepótolásról volt szó.
2019. márc. 19. 11:42
 15/15 anonim ***** válasza:

Ok de a kérdezőt most miért oltjátok hogy életképtelen meg mittudomén? Halál normális a lány... Ebben a kapcsolatban szerintem nem ő a gyökér.

A srácnak kéne éreznie, hogy ez így nem oké, nem pedig fordítva gondolkozni azon, hogy milyen formában lehet az ilyet tálalni, hogy célba is érjen, de veszekedés vagy sértődés se legyen belőle, vagy hogy a másik érezze, hogy elvárások vannak.

Szerintem is tisztázd vele konkrétabban, hogy természetesen nem várod el, hogy mindent ő fizessen, vagy hogy vagyonokat kéne rád költenie, de kicsit vehetné lazábban ezt a filléreskedést, mert feszültséget fog generálni. Nagyjából legyenek felesben a dolgok aztán kész. Egyébként mi is így csináljuk.

2019. márc. 19. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!