Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két embert szeretek, lehetséges?
9: Ó, te szerencsétlen...
Persze hogy lerí az irigység: minden szavaddal igazolod ezt!
Akinek nincs más ész-érve egy ilyen vitában, az végső "aduként" el kezd qrvázni...
Kiscsibém, lehet hogy én - szerinted - prosti vagyok, de nagyon boldog, kiegyensúlyozott és maximálisan kielégített NŐ vagyok.
Az én szemszögemből a te megnyomorodott, irigy, boldogtalan, frusztrált és kielégítetlen - de "hűséges" (ugyan kihez?) - lényed inkább szánalmas, mint irigylésre méltó "példakép" vagy!
11-es, te lehet nagyon boldog vagy, az "ellenfeled" meg legalább intelligens.
Ő lehet még boldog, te viszont aligha leszel értelmesebb ennél a jelenlegi állapotodnál. :D
Még szerencse hogy nekem pasi a legjobb barátom nem nő :D meg tudod van az a szó hogy empátia ami neked nincs. Érten én a mondani valód van benne igazság mert tény hogy vannak ilyen ribik de ez nem jelenti azt hogy mindenki az. Az hogy neked nem jutott pasi nem tehet róla senki csak te magad :/
13: ahhoz hogy hiteles lehess, oda írhattad volna hogy: "szerintem".
Én leélem az életem boldogan, ti meg gubbasszatok az IQ tesztjeiteken.
Nyugi van, azért mert ti "elképesztően intelligensek" vagytok, attól még majd lehet boldog öreg-korotok...
Nekem jó így, és nincs megfelelési kényszerem senki irányába.
11: Kilences vagyok. Tudod a hűség az nem csak valaki felé irányulhat. Lehet valaki hűséges önmagához, a társadalmi normákhoz, a nőiességhez. Az, hogy nem cserélgetem a partnereimet, mint egy csitri, hogy nem halok meg, ha egy pasi rámnéz vagy éppen elutasít, az is hűséget jelent.
Máskülönben nem vagyok a kiscsibéd, a becézgetést hanyagoljuk szerintem. 😊
Ha pedig olyan boldog, és kiegyensúlyozott lennél, nem bizonygatnád...
16 - Mit bizonygatok én anyóka, amikor ezt írom?: ""Nekem jó így, és nincs megfelelési kényszerem senki irányába."
A saját döntéseim alapján élek, és magamnak állítom fel a korlátaimat.
Az, hogy ezek nem azonosak a tieddel, a valóban megnyugtató számomra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!