Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van ha már kifogytam a témából?
És myvippen hogy kérjem el az MSN-ét?
Pl.:nagyon megtetszettél és szeretnélek közelebbről megismerni.Megadod az MSN-ed?
"Szia, szimpatikus vagy :) msn?" Ez bőven elég, nem kell agyondicsérni elsőre.
Majd olyanokat kérdezz, amikre nem egy szó a válasz, hanem kifejtős :)
"Mi van ha már kifogytam a témából?"
Ő nem fog. Csak bólogass. De persze személyesen.
Az msn tényleg gáz. A cseten-csajozásról kb annyi tapasztalati jótanácsot tudok adni mint a holdutazásról.
Úgy tényleg ki tudtok beszélni mindent még MIELŐTT találkoznátok, és még egymás reakcióit sem látjátok. Blöehh, hanyagold.
szerintem nemlehet kifogyni a témákbol, legalábis én nem szoktam, kilehet kérdezni az egész életéröl, én szeretek mesélni a baleseteimröl mert vanak közte vicesek és nagyon érdekesek xD azontul a szelem téma is érdekel és vanak tapasztalataim, szoktam mesélni exe-kröl és énis szeretem amikor mesélnek vicces dolgokat exekel kapcsolatosan, ami még egy best téma az a foka farok XD hát azon sokat lehet nevetni:D nem értem valaki hogybir kifogyni a témábol, bár mondjuk engem azért is szeretnek mert mindenröl elehet velem beszélgetni :D
16L
én is inkább élőbent részesítem előnybe mert ott látszik a tényleges reakció, olyanokat kérdezz ami nem igen/nem hanem ami kifejtős de ne légy rámenős ne azonnal a fontosabb kérdéseket kérdezd, ne beszélj sokat magadról,legyél figyelmes,segítőkész,hallgasd meg ÉS FIGYELJ is oda :D
nem fogtok kifogyni mert útközbe ő is fog kérdezni :D
sok sikert
Hát te aztán jó felszines vagy :D:D
Kezdj el tőle baromságokat kérdezni!!
Mint pl itt ez a kérdés!
Vagy elkezd rá okoskodni mint én, vagy röhögtök egyet a dolgon..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!