Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van ez hogyha nincs is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez hogyha nincs is párkapcsolatom?

Figyelt kérdés
Nemrégiben megtudtam, hogy egy nekem tetsző lány (nem tudja, hogy tetszik nekem) minden héten más férfiakkal fekszik le buli után. Nem ítélem el, hiszen az ő dolga, csupán nagyon rosszul esett, annak ellenére, hogy néhányszor beszélgettem csak vele. Szomorú lettem, pedig semmi közöm a lányhoz. Mi lehet a gond velem? Gondoltam már rá, hogy elhívjam magammal, de gyáva voltam...
2019. márc. 12. 17:07
 1/6 anonim ***** válasza:
47%
Ittvan az aljan amit irtal " gyava voltam " ???
2019. márc. 12. 17:10
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen az voltam.
2019. márc. 12. 17:11
 3/6 anonim ***** válasza:
94%
Nincs ezzel semmi gond. Természetes, hogy szomorú az ember, ha csalódik valakiben.
2019. márc. 12. 17:14
 4/6 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem nem gyávaság áll a háttérben,csupán volt egy illúziód a lánnyal kapcsolatban.Majd rájöttél,h a csaj elég könnyűvérű akivel nem lehet komoly kapcsolatod,max csak sexre kellenél,de az nem lenne elég neked és ezért csalódott vagy.
2019. márc. 12. 17:22
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen, azt hittem, hogy visszafogottabb. Igazatok van, hogy csalódott vagyok.
2019. márc. 12. 17:27
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Érdemes lehet végiggondolni józan ésszel a dolgot.

- "Könnyen elmegy férfiakkal-minden héten mással fekszik le".

Szimpatikus, tetszik külsőleg, ezzel nincs semmi gond.

Biztosan ilyen értékrenddel rendelkező párt szeretnél magadnak?

2019. márc. 14. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!