Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha a barátotok azt hazudná, hogy alszik egyet délután, közben pedig csak nem akar veletek chatelni?
"Mindegy, hogy honnan, de 1000%-ra tudom, hogy nem alszik..."
Szerintem túl sok vagy neki. Biztos állandóan nyaggatod a cseteléssel. Hagyd már szerencsétlent élni.
" a nők ezt nem képesek megérteni és tiszteletben tartani."
Csak hiszed :) Szenvedtem már pár olyan pasitól, akiktől szint egy perc nyugtom nem volt. Nem hiába lettek exek.
Ezt én sem értem nőként. Mármint hogy miért kell azon kiakadni, hogy valakinek éppen nincs kedve non-stop chatelni.
Ha már hazudnia kell szegény pasinak, akkor ideje elgondolkodnod, kérdező, hogy mennyire vagy elsárkányosodva. Ugyanis teljesen normális, hogy az embernek a párkapcsolatán kívül is van élete, vannak barátai, hobbijai, van én-ideje.
Ha nincs kedve online beszélgetni, na és? Majd legközelebb lesz. Ha meg mást csinál, mással beszélget, akkor se dől össze a világ.
Én még egy olyan világba születtem, ahol nem létezett mobiltelefon, meg messenger. Örülök, hogy most már van, de időnként falra mászok attól, hogy sokan azt hiszik, hogy az ember non-stop zaklatható minden marhasággal. Egy normális embernek se ideje, se kedve egész nap pötyögni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!