Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul tettem, hogy megbocsájtottam?
Barátnőm azon a bizonyos közösségi oldalon pár napja éjszaka etűntette az összes kettőnkkel kapcsolatos tartalmat, a közös képeket és azt is hogy kapcsolatban vagyunk. Ezt persze másnap észrevettem és rákérdeztem hogy mi az oka.. azt mondta hogy el akarta mondani, hogy mit tett csak hamarabb észrevettem.. az indok pedig az volt, hogy az előző barátjával ahogy szakítottak rá másfél hónapra összejött velem és mielőtt beállítottuk hogy kapcsolatban vagyunk, kitörölte a volt barátját, hogy ne lássa, hogy ennyi idővel a szakításuk után új kapcsolata van. És most pár napja ez a srác újból bejelölte és miatta inkább eltűntetett minden kettőnkkel kapcsolatos dolgot, mert nem akarta őt ezzel megbántani hogy látja az időpontot.
Ezt nagy nehezen megértettem és túlléptem rajta, viszont mindezek után egy nagy bajba került egyik ismerősének a kutyája és felhívta a volt barátját, hogy el tudná-e vinni őket az állatkórházba mert csak ő volt akit fel tudott hívni az éjszaka közepén! (nekem jelenleg nincs kocsim és a szomszéd városban lakok)
Elmentek az állat kórházba ezután másnap még visszavitték kontrollra + vásároltak neki nyakörvet és kitakarították a kocsit, mert a kutya bepisilt.
ezeket mindet ő mesélte el, és hogy tudja hogy rosszul fog nekem esni de nem akar eltitkolni előlem semmit.
hát mit mondjak, számomra hihetetlenül rosszul estek ezek a dolgok és végig sírtam miatta az elmúlt napokat, de megbocsájtottam neki.
Most a hétvégén találkoztunk, megbeszéltünk mindent, és nagyon jó volt nála.
Most viszont hazajöttem és itt van bennem a tüske. Úgy érzem megalázott és átvert azzal, amiket a hátam mögött cselekedett. Emellett érzelmileg labilisnak érzem
Rosszul tettem, hogy megbocsájtottam neki?
32/F 25/N
Jól érzed hogy nem kóser a dolog. Elvileg te vagy az új párja, ha nem lenne nit takargatnia és teljes mellszélességgel felvállalna, nem szedte volna le a dolgokat. Plusz nem az exét hívta volna. Szerintem még vannak érzései felé.
30N
Nem csodalom. A sztori lehet igaz is meg nem is. De ezt a kisasszonynak tudomasul kene vennie, hogy ilyen szituaciokba nem keveredunk, mert szetbombazza a kapcsolatot. Rajtad mulik, hogyan megy tovabb. Nekem hihetonek hangzik, de te jobban ismered a not. Csodalkoznek, ha a szakitas utan csak visszaszaladna megegy numerara az ex-hez, hogy a 100. utan meglegyen a 101 is. Bar ketsegtelenul ilyen nok is vannak. Te jobban ismered, milyen tipus, bizz az osztoneidben.
Nem tudom miota vagytok egyutt, az irasod alapjan nem tul regota. En a helyedben ezt meg lenyelnem, de komolyan megmondanam, hogy a parkapcsolatban elesnek vannak bizonyos iratlan szabalyai. Meseld el neki, hogy erzed magad, hogy eled ezt meg, es milyen szinten rombolja a kettotok kozotti bizalmat az ilyen. Emlitsd meg neki, hogy erted a szandekat, es koszonod az oszinte beszamolot, mert kulonben benne is tuske marad, azzal meg akar ki is mondhatnatok a kapcsolat veget. Jelold ki a hatarokat, es lepj ezen tul. Biztos nem azert jott ossze veled, hogy az elso adando alkalommal megcsaljon. Az artatlansag velelmet ajanlom ebben az esetben.
42F
Az állatkórház sztem nem gáz, bár nem az ő kutyája, nem neki kellett volna intézkedni.
És amúgy taxit is lehet hívni.
A másik dolog szerintem viszont nagyon gáz. Fontosabbak a volt barát érzelmei, mint hogy téged megbánt-e. Amúgy meg olyan beállítás is van, hogy a volt barát csak a nyilvános fotókat lássa, nem kellett volna mindent kitörölni, de igazából jobb is, hogy kibújt a szög a zsákból.
A másik fiú szerintem fontosabb neki, vagy ő sem tudja, mit akar, és össze van zavarodva. Szerintem alaposan és őszintén beszéld ezeket meg vele, és úgy dönts.
De azt is vedd figyelembe, hogy olyannal nem érdemes lenni, aki sorozatban fájdalmat okoz, még akkor sem, ha nem szándékosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!