Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet a nőkkel kicsit minimalista és spóralós módon élni?
"Az otthoni főzésbe ne csak az alapanyagot számolt bele, hanem a ráfordított időt, energiát, rezsiköltséget (alapanyagok beszerzése, gáz, mosogatás). Ezzel együtt már ugyanannyira jön ki, mint egy éttermi menü.
Épp a minap ettem egy "all you can eat" étteremben, 1500 egy óra kajálás, csak az ital nincs benne (jó, az drága ilyen helyeken, ez tény). De ha belekalkulálom, hogy az alatt az idő alatt, amíg én azt az ételt elkészítem és utána elmosogatok, elpakolok a többszörösét keresem meg, akkor azért nem olyan sok az..."
Akkor te valamit nagyon szarul csinálsz. :-D
Nekem tavaly az éves vízóra leolvasásnál nem hitték el, hogy tényleg olyan alacsony az állás, és magasabbat írtak be, így viszont hónapokig nem fizettem semmit a vízért, amíg utol nem érte a vízóra tényleges állása azt, ami a rendszerbe került.
Áramfogyasztásnál is nemrég álltam át átalánydíjasra diktálásról, csodálkoztak, hogy olyan alacsony az érték, mert jóval magasabb szokott lenni, én mindenből, amiből tudok, energiatakarékosat használok, ennyin múlik.
A ráfordított időt nem sajnálom, mert nem sok étel van, ami mellett folyamatosan ott kell állni, ami mellett meg ott kell állni, az nem sok idő, most is ott van a tűzhelyen, sütőben, majd ránézek, amikor kell, van annyi rutinom, közben meg itt vagyok fent, és hozzászólok ehhez a kérdéshez. Most éppen 3 különböző étel készül, amiket ki fogok adagolni és megy a hűtőbe, fagyasztóba, és van belőle 2 heti változatos ebédem a munkahelyen.
Ez így ok, ellenben nem mindenkinek van otthon kifozdeje.
Ha meg el is kell oda menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!