Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret vagy nem? (nagyon szeretem és nem akarom elvesziteni)
Figyelt kérdés
a barátom kibirta hogy 1héten csak 1x talizunk,kibirta hogy nem feküttem levele,most szünetet kért hogy rendezze az ügyeit.de én nem hiszem el mert van egy csaj aki össze akar vele jönni és a barátom kirakja fohton a képé,én már montam neki hogy nincs szünet hanem vége de egyszerüen nem enged el.nem hagya hogy szakitjak vele.össze vagyok zavarodva:S2008. nov. 9. 21:19
1/4 A kérdező kommentje:
még anyit hogy gondoltam arra hogy csak a csajt akarja lefektetni aszt utána ott hagya és csak arra kell neki a szünet
(javítás:*fojton,*képét)
2008. nov. 9. 21:20
2/4 anonim válasza:
kábé egy időben írtuk majdnem ugyanazt :D de a kérdés teljesen egyezik :)
szerintem szakíts vele. végleg. tiltsd le, ne találkozz vele, ne válaszolj sms-re, ha hív ne vedd fel
ez így nem oké, hogy egyszerre 2 lányt hülyít :S
3/4 anonim válasza:
Egyetértek az első válaszolóval. Nem teheti ezt veled. Külömben nálam is volt ilyen...a srác miután összevesztünk "próbaidőt" kért. (csak tudnám minek, mert szinte ugyanaz ment mikor jártunk) aztán egyszer meguntam és kidobtam (pedig szerettem,de ne szórakozzon velem senki)
4/4 anonim válasza:
Bocsi, hogy ilyen furán fogalmaztam de egyszerűen elkeserítő hogy egy két pasi miket művel:@...2.válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!