Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha a párotokkal megromlana végleg a kapcsolatotok? Van 2 kicsi gyermekünk és a 3. baba félúton. Ő keres nekem nincs semmi jövedelmem.
Ovisok a kicsik? Vagy nem?
Akkor szépen félreteszed a büszkeséged,
Beszélsz anyádékkal, be tudják e vállalni a picit.
Odaülsz a net elé és keresel alkalmi takaritos melokat. Háznál vagy bárhol.
A ferjednek minek a meloba a penz?
Elvetetni a babámat? Fu ne haragudj ezt jobb lett volna ha le se irod eddig se vetettem el egyiket se 2 terhességem volt élnek egészségesek! Nem látom hogy nő vagy e vagy férfi aki ezt irtad de átélhetnéd a terhességet és a vetetést is én csak hallottam róla..Ha meg férfi vagy na azt inkább hagyjuk..
A fiam ovis a picit anyámék nem vállalnák mert mindketten dolgoznak meg amugy is azt mondták nem nekik szültem a gyerekeket bár ekkor csak néha egy egy pesztrálásról volt szó.
Erre mit lehet mondani? Edd meg amit főztèl. Te is ott voltál amikor a harmadik gyerek készült, miért hagytad? Ilyen kapcsolatba minek még egy gyerek?
Mivel a ház a tied, rakd ki.. 16 hetesen még tudsz dolgozni illetve érdemes lenne olyan munka után nézni, amit otthonról is vegezhetsz. Programozás, fejlesztés, fordítás stb, nem ilyen mlm vackokra gondolok.
Aztán a gyerek születés után menj dolgozni ahogy tudsz. Próbáld megoldani, ne maradj benne egy ilyen kapcsolatban. A gyerekeknek sem túl jó példa, hogy ilyen kretén apjuk van.
Offolok bocsi...Egy ismerősöm hasonló helyzetben van.
3 gyerek, mindet együtt akarták,bár apuka a 3.-at inkább csak azért hogy ne kelljen adózni. Beosztja a kaja pénzt mindenből az olcsót kell venni,gyerekekre ami kell (ruha stb)az családi pótlékból és az anyaságiból intézi anyuka.
Mondjuk nála nagy korkülönbség van a gyerekek között szóval inkább csak kifogásokat hallok hogy miért nem dolgozik. Ott a legkisebb fiú 7 éves lesz lassan a nagyok 12 fölött. Ebben a helyzetben megérdemli hogy semmibe vegyék. Csúnyán hangzik de 15 éve otthon minimum, persze hogy a férj besokall és még állandó kupi is van. Nálad viszont kicsit más a helyzet.Mindegyik gyerek kicsike,segítség nincs,de ne hagyd magad. Vagy fektesd le a szabályokat (már ha lehet nála), vagy hagyd el. Mérlegeld, hogy egyedül kb. mennyi pénzből fogtok élni és lépj ha megteheted. Nehéz lesz de a gyerekeid ne ezt lássák mert azt fogják gondolni ez egy követendő példa.
Nézd 2 gyerekem van, én sen vetettem volna el.
De van az a helyzet amikor a gyereknek nem kell megszületni.
Ha mosr ez van , mi lesz ha a legkisebb 17 lesz?
Nem kell annyira elitélni ezt a dolgot.
Ha már besikerült.
Te nem véletlenül a gyerekekbe menekülsz?
Csak indok mindenre.
És ha eladod a házat? Veszel egy kisebb panelt , marad pénzed is.
De szerintem jelenleg vergödsz mert nem jó sehogy sem az anyagi gondok, és a férjed miatt.
Én most boritékolom, hogy te ez az ember mellet fogsz maradni idegbajosan, és ennek a gyerekeid fogják meginni a levét.
De legalább van 3 gyereked.
Utolso vagyok.
Es csak azért írtam ezt mert egy problémát 2 gyerekkel s3m tudsz megoldani akkor mi lesz 3-al?
Ja és írod hogy nem vetetnéd el.Akkor jobb lesz úgy szerinted,ha két boldogtalan gyerek mellé szülsz egy harmadikat?
Milyen apa már az ilyrn,aki elveszi a kártyát az asszonyától, aki épo terhes és van még 2gyerek???fuuu minek szaporodik az ilyen.Ettől a senkiházitól megkell szabadulnod,ha jót akarsz magatoknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!