Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haragudjak ha a barátom elfelejt nőnapon?
Sziasztok.
Azért merült fel bennem a kérdés, mert tavaly elfelejtette a barátom, pontosabban a kolléganőinek vett csokit futólag, de mire mi találkoztunk este, már elfelejtette... :( Nagyon sajnálta és rögtön elment nekem virágot nézni. Félek, hogy idén is elfelejti, és főleg akkor fog ez rosszul esni nagyon, ha a kolléganőit ismét felköszönti.
De valahol meg úgy érzem, ez a nap is fel van fújva, és nem kellene, hogy rosszul essen.
Ti mit gondoltok?
Sajnos ez van.
A nők ebben jók, a férfiak meg másban.
Persze elvárhatod, hogy a férfi mindenben legyen jó - csak akkor az a kérdés, hogy hozzád illik-e?
37-es szerintem kicsit túlreagáltad nem? :) Persze értem én, nekem mai napig rosszul esik ha elfelejt valamit a párom. De le kell ülni és megbeszélni. Valakinek más a fontos.
Én már nem is emlékszem a tavalyi nőnap milyen volt, azt hiszem kaptam egy rózsát és ennyi. Nem volt semmi felhajtás, mondjuk nem is várnám. Viszont amit a kérdésemben írtam, hogy a női kolléganőinek vett az tényleg rosszul esett. Azóta szerencsére ilyen nem fordult elő. De megtanultam, ha van valami "jeles" nap, jó előre említem és arra úgy készülünk.
37-es vagyok.
Nem, nem érzem túlzónak. (Még mielőtt összejöttünk elmondtam, hogy fontos nekem, rajtam kívül mindenkit köszöntött (anyja, tesója, keresztanyja, kollégái)
Leültem megbeszéltem vele normális hangnemben, így se volt kárpótlás holott ő magától igérte meg... Tavaly se pótolta, így gyomorideggel várom az idei évben..
Örülök, hogy neked valószínűleg jól telt a Nőnap :) Reméljük az évben is rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!