Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haragudjak ha a barátom elfelejt nőnapon?
Sziasztok.
Azért merült fel bennem a kérdés, mert tavaly elfelejtette a barátom, pontosabban a kolléganőinek vett csokit futólag, de mire mi találkoztunk este, már elfelejtette... :( Nagyon sajnálta és rögtön elment nekem virágot nézni. Félek, hogy idén is elfelejti, és főleg akkor fog ez rosszul esni nagyon, ha a kolléganőit ismét felköszönti.
De valahol meg úgy érzem, ez a nap is fel van fújva, és nem kellene, hogy rosszul essen.
Ti mit gondoltok?
Nem gáz ha a kolléganőit meglepi, de pár óra múlva elfelejti hogy te is ott vagy. Szerintem nem néz téged semmibe. Ilyet meg ne vegyél be hogy estére elfelejti, ez kamu! Sok boldogságot nektek.
A nőnap majdnem annyira fontos mint az anyáknapja, legalábbis számomra.
Jézusom. Szakítóok? Hol élünk?
Elrohant neked virágot venni, de miért?
Kihisztizted?
Csak megkérdeztem mások véleményét.
De azt én se gondolnám, hogy szakító ok.
Tavaly nem tudom mi volt már, az biztos, hogy mondtam neki, hogy rosszul esett, hogy a kolléganői eszébe jutottak.
Totálisan hidegen hagy a nőnap, pontosan nem is tudom, hogy melyik nap van, csak hogy valamikor most hétvégén(?)... Nem értem, miért kellene azért felköszönteni, mert X nemiszervvel születtem, nem Y-nal...
Ettől eltekintve az viszont elég furán venné ki magát, ha akármilyen alkalomból a párom a kollégáit felköszöntené, engem viszont nem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!