Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor is kértek aktuális szűréseredményt a másiktól, ha óvszerrel védekeztek?

Őszinte kíváncsiságból kérdezem: nektek komolyan jó lenne betegnek lenni, vagy mi? :D Szerintem teljesen alap időnként egy szűrés, és most tegyük félre a nemibetegségeket, úgy általánosan, bármire... Nekem tök alap, és az igényességhez abszolúte hozzátartozik, hogy néha foglalkozok vele, hogy nem vagyok-e fertőző beteg, daganatos, cukros, akármi. Amit lehet, azt meg megelőzöm. Akiknek erre nincs igénye, azok pozitívnak tartják, ha egy betegség olyan későn derül ki, mire már összefertőzött másokat és/vagy már gyógyíthatatlan? Nem értem egyszerűen, szvsz nincs értelmes ellenérv a szűrővizsgálatok ellen...

#11: A betegségek többségének van tünete. Gyakorlatilag nagyobb az esélyem a buszon random elkapni valamit, mint egyéjszakás közben. A sztorihoz még hozzátartozik az is, hogy olyannal szexelek, akit ismerek. Előtte beszélgetünk, nem akadok ki, ha szexelt másokkal vagy ilyesmi, szóval nincs probléma belőle.
Ha tényleg szűrést akarsz, akkor gyakorlatilag 1 évente TELJES kivizsgálásra kellene menned, ami minimum egy hét lenne. Már, ha összetudod hozni a röntgeneket és egyéb vizsgálatokat. Személy szerint 1-2 évente lát orvos. Szemüveges vagyok, szoktam nézetni. Van egy gyulladásos betegségem, ami szintén előjön. Plusz becsúszik néha nátha vagy ilyesmi, amire ugye kell a táppénzes papír. Mivel van a családban kórházi ismerős, így ilyenkor mindig tolnak egy teljes vérképet. Másrészt, a gyulladásos betegségem okára több év alatt nem jöttek rá, többszöri góckutatás után sem... :D

Nem feltétlenül kell se ótvaros ri....bikbe dugni, se fűvel-fával lefeküdni, kétes életet élni, ismeretlenekkel lefeküdni ahhoz, hogy valaki elkapjon valamit. :) Ott a legblődebb betegség a világon, a hüvelygomba, konkrétan attól fertőzött/fertőző lehet valaki, hogy stresszes életet él. Csak egy példa.
Sok betegségnek mire tünete lesz, addigra már visszafordíthatatlan.
Mindegy, ez nekem nagyon bizarr, hogy sokan ennyire tojnak a saját és mások egészségére. Kicsit oltásellenes-szagú a dolog.

#16: Így van, sok betegségnek nincs tünete. És sok betegséget egy mezei kivizsgálás ki sem mutat... Bizonyos szűrések a gyakori betegségekre nem véletlenül ajánlottak. Azok többségét egy egyszerű vizsgálat nem mutatja ki.
Azért ne hozzuk egy szintre az oltásellenességet a folyamatos paranoiával.

A paranoiát se hozzuk egy szintre azzal, hogy valaki jár orvoshoz, szűrővizsgálatokra. :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!