Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas nők/férfiak, hogyan védekeztek?
Milyen életszakaszban hogyan védekeztetek?
Örülnék, ha írnátok kort és nemet is! Köszönöm :)
Mivel a feleségem egy svéd védőnő aki szabadidejében kapus ezért beáll a kapuba s véd, a munkában is véd.
Én meg a védákat olvastam valamelyik nap, máskor meg védekező állásba fordítom a kártyáimat yugioh-ban.
Tisztelettel:
dárt VÉDer
Miután összejöttem a leendő férjemmel, elkezdtem fogamzásgátlót szedni. Amíg a fogamzásgátló hatni nem kezdett addig óvszer, utána csak a fogamzásgátló. Mikor gyereket terveztünk elhagytam a gyógyszert. Egy évig tartott mire teherbe estem, addig nyilván nem védekeztünk. Terhesség után szoptatás alatt a tablettát nem javasolták, így hormonos spirált tettetem fel. Ez volt három évig, majd úgy gondoltuk jöhet a második gyerek, így levetettem. Három hónapra rá teherbe estem. A szülés után gondolom megint spirál lesz, aztán később tabletta, mivel a spirált nem jó 5 éven túl használni. Több gyereket nem tervezünk.
37N
Külön ágyban alszunk....
(Ez életem legmagányosabb szakasza'...)
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!