Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az egyik osztálytársam jelenlé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egyik osztálytársam jelenléte mindig annyira zavar, főleg ha közelebb van. Nem értem. Már álmodtam is vele. (jót-de nem kell rosszra gondolni! -), de van barátom, akit nagyon imádok 9 hónapja. Mi van velem?

Figyelt kérdés
9 hónapja együtt vagyok a barátommal (első barátom) és nagyon jól érezzük magunkat együtt még mindig, nincs semmi probléma.A suliban viszont az egyik osztálytársam mellett ideges vagyok és egyben valami jó érzés is hogy ott van.Nem annyira az esetem, meg a viselkedése sem jön be annyira, de mégis olyan különös és furcsa érzésem van amikor ott van közel hozzám, esetleg néz.Beszélni nem is beszélek vele annyira.(nagyon keveset)Kicsit gáz is mert ha hozzá beszélek az teljesen más mint amikor mással beszélgetek...olyan leírhatatlan. Nem értem: amiko ott van egyben úgy érzek iránta h utálom és szeretem.Mindkettő egyben. Fogalmam sincs h mi lehet velem.:S Szerintetek?
2008. nov. 9. 19:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Pontosan ugyanezt érzem én is. Nekem is van egy barátom, több mint 1 évesek vagyunk és nekem is van egy ilyen oszt.társam. Szó szerint zavarban vagyok hogyha beszélek vele, vagy engem néz stb..

Szerintem az van velünk hogy igaz van egy barátunk akit szeretünk, de hiányzik a "szabad élet". Vagyis flörtölgetni szeretnénk, csak nem lehet mert ott a barátunk. Meg egyszerűen változatosságra vágyunk és így megtetszett egy másik emberke. :S

2008. nov. 9. 20:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez a gyötrő szerelmi érzésed amibivalenciája:D
2008. nov. 9. 20:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg csak fizikailag vonz. Előfordul az, hogy a kíváncsiság miatt megkívánsz egy olyat, aki egyébként tök más, mint te, és nem is akarsz tőle sokat, csak pl megölelgetni/egy csókot/ egy éjszakát, emberfüggő. Szerintem beszélgess vele minél többet, és a jó ízlés határain belül (meg amíg nem érzed megcsalásnak) flörtölj vele nyugodtan. Figyelj, ott van neked egy szenzációs pasi, ez nem ad önbizalmat? Bárkit, akár azt a srácot is megszerezhetnéd magadnak, de te a barátoddal vagy, mert őt szereted. De azért ez még nem tiltja meg, hogy szabadon ismerkedj egy emberrel, aki érdekel. Jól fog esni egy kicsit elfeledkezni arról, hogy foglalt vagy, és újra szabadnak lenni, de utánna még jobb lesz rájönnöd, hogy nem vagy egyedül!:)
2008. nov. 10. 18:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát figyi,tudom,már nem ajktuális a kérdés,de szerintem te szerelmes vagy/voltál ebbe a fiúba.
2014. ápr. 18. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!