Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudhatnám meg?
A férjem hónapok óta heti rendszerességgel tölti a nővérénél az éjszakát, lehet valami köztük, hogyan deríthetnén ki? Tudom, hogy ez durvának tűnik, de nagyon régóta rágodom ezen.
Szóval a google helyelőzményekkel az emailjába belépve tudom azt, hogy hol jár a férjem.(Gondolom ezt sokan ismeritek) Ő erről nem tud, hogy én látom. Sokszor elvileg éjszakai műszakban dolgozik, de este innen nem a munkahelyére megy, hanem a nővéréhez. Sohasem volt köztük igazi testvér kapcsolat. Azt tudni illik, hogy a nővére pár éve még prostituált volt. Minden lehetőséget átgondoltam, az tuti, hogy nem egy másik nővel van ott, semmi ilyesmi. Nem olyan erős köztük ez a testvéri szál, hogy ne történhetne ilyen. Sokáig figyelembe sem vettem, mert nekem is van testvérem. De már hónapok óta havi 1x szexelünk. Keveset is találkozunk, mert sokat dolgozik elvileg. De ő mindig a nővérénél van. Tudni kell azt is, hogy a nővére utál engem, mindig mindenhol lehord mindennek, oktalanul, ezt sem értettem soha, de arra gondoltam, hogy bolond lehet, hisz az élete évekig “abból” a munkából áll. Nem akarok belegondolni, hogy velem is megtörténhet ilyen. Egy régi osztálytársamat még gimiben a barátnője, az apjával csalta. Vagyis a lány lefeküdt a saját édesapjával, rendszeresen. Nagyon normális lánynak tűnt, okos, aranyos stb. eleinte nem hittem el róla, aztán évekkel később láttam a lányt a parkolóban veszekedni az apjával, ahol aztán volt egy békülős smárolásuk. Nem hittem a szememnek. Ezáltal gondolva, bárkivel megtörténhet. Nem tudok már másra gondolni, hisz a párom mindig a nővérével van. Miért tölti a nővérével az éjszakát.
Kellett egy kis idő, amire elfogadtam, hogy ez is egy lehetséges opció.
Hogyan deríthetném ki? Csak nem kérdezhetem meg tőle, hogy csal-e a nővérével. Amúgy is nem lenne a válasz. Úgysem mondaná el, hogyha tényleg ez lenne. Viszont hogyan deríthetném ki? Letudom hallgatni valahogy? Mit tudnék csinálni?
Bocsánat, hogy ilyen hosszúra sikeredett.
Kérlek adjatok ötletet.
Azért a helyelőzmények sem 100%-ra megbízhatóak. Tegnap pl.a szomszédban kávéztam, de a viber és a google szerint is otthon voltam. Simán lehet, hogy a szomszedba jár át valamiért.
Aztán persze az is lehet, hogy a nővéréhez. Láttam már érdekes embereket. Az én férjem húga sem piskóta, az is az a fajta nő, aki a férfi testvérébe "szerelmes". Csak ő le lett erről szoktatva és azóta fel is nőtt...
És ne háborodjon fel h megingott a bizalmad,mert jogosan.Titkolozik..stb.
Mondja el az őszintet, és ha igaz hogy csal.Innentol mar ti dolgotok h.an toväbb.
Ha tagadja,de mégis furan viselkedik,kutakodj. Az ido eldönt mindent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!