Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket zavarna egy párkapcsolatban?
Most alakul elso igazi parkapcsolatom. Az a baj, hogy őszintén megvalva, lent nem vagyok az álom nő. Elég ronda vagyok ott lent.
Alapjaraton az arcomrol es a testemrol azt szoktak mondani, hogy szep vagyok, viszont ott lent szerintem minősíthetetlen a helyzet.
Engem ez addig nem is zavart, amíg nem volt rendes kapcsolatom, mert nem kellett senki elott levetkoznom hosszútávon ezt az érzést, hogy nem vagyok megelegedve magammal ott lent. Viszont most van egy srac akivel nagyom alakulnak a dolgok es nagyon kedvelem.
Titeket zavarna alapjaraton, ha a barátnőtök ott lent eszméletlen csúnya lenne? Létezik, hogy nem is kívánnátok tőle a szexet így? Vagy hogy állnátok hozzá egy ilyen parkapcsolathoz? Mert azt értem, hogy szeret, de azért kell a testi vonzódás is. Kihatralnatok egy ilyen kapcsolatbol? Netan elfogadnatok?
Mondjátok páran, hogy hülyeség ezen aggodni, de látjátok, okkal aggódom szerintem, mert például itt is már három olyan válasz érkezett, hogy zavarná őket.
De igyekszem változni, megbékélni önmagammal, csak ez azért nem egyszerű folyamat.
Köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!